Southampton mod Aston Villa – Optakt, Spilfiduser, Odds

Aston Villa gæster St. Mary’s Stadium den kommende lørdag til et Premier League opgør mod hjemmeholdet Southampton.

Ligaens bundprop, Southampton, har bare opnået 15 point for deres første 19 afviklede runder, mens gæsterne fra Aston Villa har taget 25 point. Det placerer sidstnævnte som nummer 11 i Premier League stillingen.

Det er ikke sådan, at Southampton ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne ni mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til 0.9 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 17 mål imod, et gennemsnit på 1.7 pr. kamp med en clean sheets undervejs.

Aston Villa er i øjeblikket anstændige målscorere med 15 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.5 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 16 mål, mens Aston Villa præsterede to “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.6 mål pr. kamp.

Southampton er noteret for fire sejre, og har desuden spillet tre uafgjorte, ligesom det er blevet til 12 nederlag i Premier League i denne sæson. Southampton har ikke holdt rent bur i deres seneste 8 kampe på stribe.

Aston Villa har indtil videre præsteret syv sejre og fire uafgjorte samt otte nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Southampton v Aston Villa.

  • Der er scoret imod Southampton i 20 af de seneste 22 hjemmekampe
  • Der er scoret imod Southampton i 18 af de seneste 20 kampe
  • I 8 af de seneste 10 kampe Southampton har spillet, har begge hold scoret
  • I 8 af de seneste 10 hjemmekampe Southampton har spillet, har begge hold scoret
  • Southampton scorede i 15 af deres seneste 17 hjemmekampe
  • Aston Villa scorede i 11 af deres seneste 12 kampe
  • Der er scoret imod Aston Villa i 11 af de seneste 13 kampe
  • I de seneste 3 kampe i træk Aston Villa har spillet, har begge hold scoret
  • 6 af Aston Villa’s seneste 7 kampe havde under 3.5 mål
  • 5 af Aston Villa’s seneste 7 udekampe havde over 2.5 mål

Form Southampton mod Aston Villa

Southampton er i kongehumør før deres kommende opgave den kommende lørdag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Crystal Palace nedlagt 1-2, hvorefter det blev 2-0 mod Manchester City. Senest måtte også Everton bøje sig i et 1-2 nederlag. Southampton vandt ingen af deres seneste seks ligakampe på St. Mary’s Stadium, men spillede uafgjort to gange og led fire nederlag. De lukkede 12 ind og scorede selv fem.

Aston Villa har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Wolverhampton sluttede 1-1, hvorpå et 1-2 nederlag mod Stevenage fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Leeds blev nedlagt med 2-1. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Aston Villa to sejre, mens de spillede to uafgjort. De led to nederlag, mens de indkasserede ni og scorede fem mål.

Aston Villa noterede sig syv point efter to sejre i deres seneste fem kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede fire mål, men indkasserede også fem selv.

Southampton vs Aston Villa – Seneste nyt

Southampton kan i værste fald risikere at have hele fire spillere på fraværslisten når de på lørdag igen skal i kamp. Ainsley Maitland-Niles, Kyle Walker-Peters og Mohammed Salisu er ikke til rådighed for Southampton-truppen til deres kommende kamp, da de sidder over med karantæne.

Armel Bella-Kotchap, Alex McCarthy, Juan Larios og Valentino Livramento er blandt de fire spillere, som mangler for Southampton den kommende lørdag.

Aston Villa ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som på lørdag møder Southampton. Blandt de fraværende spillere i Aston Villa-truppen, er Douglas Luiz i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

John McGinn og Diego Carlos bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Aston Villa, når de drager til St. Mary’s Stadium.

Southampton mod Aston Villa – indbyrdes historik

Med sejre på 1-0 og 4-0 i deres seneste to opgør mod Southampton ser Aston Villa uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. Southampton har været en smule mere succesfuld i end Aston Villa i deres seneste dueller. Med en 6-1-3 fordel før deres kommende møde, har det ofte vist sig profitabelt, at gå med Southampton på oddset. Bookmakerne giver odds 2.90 en hjemmesejr.

Af de seneste ti indbyrdes opgør mellem Southampton og Aston Villa var der gevinst på over 2.5 mål fem gange.

Southampton mod Aston Villa Spiltips

James Ward-Prowse har fire mål i seks Premier League kampe for Southampton, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Aston Villa. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Danny Ings, der har banket tre mål ind i Premier League.

Southampton var i stand til at vinde fire af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort to gange. De led også fire nederlag i denne serie. Aston Villa sejrede i tre af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort to gange og led fem nederlag. I deres seneste 10 udekampe præsterede Aston Villa to sejre til nul.

Der var over 3.5 mål i fem kampe af de foregående ti kampe kampe mellem disse to. Southampton opererer med et snit på 2.1 mål i disse dueller, mens Aston Villa ligger på 1.4 mål i gennemsnit. Begge hold var på tavlen fem gange undervejs. Der blev scoret over 2.5 mål i otte af Southamptons sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.9 mål i gennemsnit i denne stime. Der var over 2.5 mål i seks af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 1.3 mål i disse kampe.