Brentfords danskere jagter point på sydkysten

Southampton har fordel af hjemmebane på St. Mary’s Stadium, når Brentford kommer forbi på tirsdag til et opgør i Premier League.

Som nummer 14 har The Saints formået at skrabe 21 point sammen for 19 kampe. Med 23 point har Brentford for 19 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 12 i Premier League.

Motivationen bør være på plads hos The Saints, som kan overhale Brentford i stillingen på tirsdag med en sejr. Det vil gæsterne selvfølgelig være lige så motiverede for at forhindre, så en spændende duel bør være i vente på St. Mary’s Stadium.

Når det kommer til mål, er Southampton ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 12 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.2 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 17 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.7 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Brentford ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 12 gange i deres foregående 9 kampe, et gennemsnit på 1.2 pr. kamp. De indkasserede 17 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.7 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 1 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Southampton v Brentford.

  • Southampton scorede i 12 af deres seneste 14 kampe
  • I 5 af de seneste 6 kampe Southampton har spillet, har begge hold scoret
  • Southampton har ikke tabt 8 af 9 af deres seneste hjemmekampe
  • Der er scoret imod Southampton i de seneste 8 kampe
  • Southampton har ikke vundet 7 af 8 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Brentford i 15 af de seneste 16 kampe
  • Brentford tabte 3 af 4 af deres seneste kampe
  • Brentford har ikke vundet 5 af 7 af deres seneste kampe

Form Southampton mod Brentford

The Saints drømmer om mere.

Southampton ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De lagde ud med at banke West Ham med 3-2 før de lod sig nøje med det ene point i en 1-1 kamp mod Tottenham. Deres seneste opgave indbragte endnu engang uafgjort, da de spillede 1-1 mod Swansea.

Brentford drømmer om mere.

Brentford har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 0-1 til Manchester City. De svarede stærkt igen mod Aston Villa, som blev slået 2-1, før de sejrede 1-4 over Port Vale.

I en kamp mellem to angiveligt jævnbyrdige klubber, med begge i nogenlunde samme form, ligner det et opgør, der kan gå alle veje. Derfor kan uafgjort hurtigt vise sig at indeholde den største værdi på oddset. Bookmakerne giver Southampton 50% chance for at tage tre point mod Brentford. Det svarer til, at man får 2.02 på oddset for sejr til The Saints, mens uafgjort giver 3.40 gange igen. Et væddemål på en udesejr til Brentford betaler dig pengene 3.90 gange igen på oddset.

Southampton v Brentford Indbyrdes historik

Som nyt hold i Premier League er det således første gang, at Brentford møder The Saints på dette niveau.

Stilling i Premier League

Tabellen i Premier League giver os et overblik over, hvordan Southampton og Brentford hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 18. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på tirsdag på St. Mary’s Stadium i vente.

Formstærk måltyv

Hold øje med James Ward-Prowse når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 3 gange i seks kampe for Southampton, mens sæsontotalen læser 5 kasser lige nu.

Ivan Toney har stået det rette sted 4 gange i seks kampe for Brentford, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 4 mål.