Southampton mod Burnley i Premier League runde 9 – optakt, odds og spilfiduser

Der er højst sandsynligt en spændende kamp i vente, når Southampton byder The Clarets op til dans på lørdag på St. Mary’s Stadium stadion. Southampton sluttede sidste sæson som nummer 15 med 43 point, og de tager imod Burnley i runde 9 i Premier League. Sidstnævnte formåede at runde sidste sæson af rangeret som nummer 17 i Premier League med 39 point. Southampton lægger beslag på placeringen som nummer 15 i Premier League med 7 point for deres første 8 kampe. Differencen til The Clarets er 4 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 19 i tabellen for 8 kampe. Både Southampton og Burnley har måttet udholde en del flere skuffelser på det seneste end godt er i Premier League. Begge går ind til rundens duel på udkig efter et resultat, der kan opbygge den foreslåede moral igen.

Vores tip

Facts og finurligheder for Southampton vs Burnley.

  • I 5 of 7 seneste Southampton kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • I 4 of 6 seneste Southampton kampe var antal mål UNDER 2.5;
  • I 5 seneste Southampton hjemmebane kampe i træk var antal mål UNDER 3.5.
  • Burnley ikke vundet i de seneste 11 kampe i træk;
  • Burnley ikke vundet i de seneste 5 udebane kampe i træk;
  • Burnley har tabt i seneste 4 af 5 udebane kampe;
  • Burnley har indkasseret mål i seneste 11 af 13 kampe.

Form Southampton vs Burnley

Southampton drømmer om at stoppe ringe stime.

The Saints går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret. Southampton har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe. Mod Wolves tabte de 1-0, Chelsea også viste sig for stærke i en 3-1 sejr. Der var dog opmuntring at hente i den seneste kamp, hvor Southampton formåede at vinde 1-0 over Leeds.

Burnley håber på frisk start.

Burnley er stærkt opsatte på igen snart at vinde en fodboldkamp oven på den senere tids skuffende resultater. Det er ikke helt skidt for Burnley, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De spillede først 2-2 mod Leicester, hvorefter de havnede i en ny pointdeling. Denne gang sluttede det 0-0 mod Norwich, før de desværre tabte med 2-0 til Manchester City.

Det er et opgør mellem to tilsyneladende jævnbyrdige klubber, som begge har vist mere eller mindre identisk form i den senere tid. Southampton er dog stadig bookmakernes favorit. Et væddemål på Burnley giver dig netop nu 3.90 retur på oddset, hvilket svarer til, at bookmakerne giver dem 26% chance for at slå Southampton. Ønsker du at placere dine indsatser på Southampton, kan de spilles til 1.92 på oddset.

Southampton v Burnley Indbyrdes historik

The Saints havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 3-2 tilbage i april 2021 i Premier League. Southampton går ind til opgøret med en historik mod Burnley, der siger 3-3-4 for deres seneste 10 kampe i Premier League. I 4 af de seneste 10 opgør mellem Southampton og Burnley var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i Premier League

Flere mål i vente

Hold øje med James Ward-Prowse når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 1 gange i seks kampe for Southampton, mens sæsontotalen læser 2 kasser lige nu.

James Tarkowski har stået det rette sted 4 gange i seks kampe for The Clarets, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 1 mål.