Southampton mod Chelsea i Premier League runde 32 – optakt, odds og spilfiduser

Chelsea skal teste formen af mod Southampton den kommende lørdag, når de mødes i Premier League på St. Mary’s Stadium. Det lugter af tre point til førstnævnte, som sigter imod at konsolidere sig i toppen. Sidstnævnte har dog næppe planer om at overgive sig frivilligt, og point her kan give et stærkt boost til selvtilliden.

Som nummer 12 har Southampton formået at skrabe 36 point sammen for 30 kampe. Med 59 point har Chelsea for 30 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 3 i Premier League.

Chelsea er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen til forfølgerne i Premier League, når de skal op imod Southampton den kommende lørdag. Det finder hjemmeholdet sig dog næppe frivilligt i, og en hård kamp bør være i vente.

Når det kommer til mål, er Southampton ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 13 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.3 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 16 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.6 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Chelsea kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.6 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel den kommende lørdag. De lavede selv 16 garn i takt med, at de måtte finde sig i 10 mål imod. Det giver et snit på 1 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 4 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Southampton v Chelsea.

 • I 10 af de seneste 12 hjemmekampe Southampton har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod Southampton i 20 af de seneste 22 kampe
 • Southampton scorede i 18 af deres seneste 20 kampe
 • Southampton tabte deres seneste 4 kampe
 • Southampton har ikke vundet deres seneste 4 kampe
 • Chelsea scorede i 37 af deres seneste 39 kampe
 • Chelsea har ikke tabt 24 af 26 af deres seneste kampe
 • Chelsea vandt 12 af 13 af deres seneste kampe
 • Southampton har scoret imod i de seneste 14 hjemmekampe i træk de har spillet mod Chelsea
 • Southampton har har ikke vundet i 15 af 17 seneste kampe mod Chelsea
 • I de seneste 3 kampe i træk Southampton har spillet mod Chelsea har begge hold scoret
 • Southampton har tabte i 5 af 6 seneste hjemmekampe mod Chelsea
 • I 20 ud af 22 seneste Southampton kampe mod Chelsea var antallet af mål over 1.5

Form Southampton mod Chelsea

Southampton fortsat skidt kørende.

Bare ét point forhindrer Southampton i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 2-1 og 1-4 mod Watford og Manchester City. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 1-1 mod Leeds.

Chelsea drømmer om mere.

Chelsea har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe, der ellers startede med en sejr. Mod Middlesbrough satte de sig igennem med 0-2, før Brentford viste sig for stærke og sejrede 1-4. Også deres seneste opgave efterlod dem tomhændede, da Chelsea gik ned 1-3 mod Real Madrid.

Southampton v Chelsea Indbyrdes historik

Chelsea tog sig af alle tre point i deres foregående duel mod deres næste modstander, som de besejrede 3-1 tilbage i oktober 2021 i Premier League. Southampton går ind til opgøret med en historik mod Chelsea, der siger 1-3-6 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Af de seneste 10 kampe mellem Southampton og Chelsea kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 6 gange. Desuden scorede begge hold mål i 6 af disse 10 møder.

Stilling i Premier League

Tabellen i Premier League giver os et overblik over, hvordan Southampton og Chelsea hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 32. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende lørdag på St. Mary’s Stadium i vente.

Southampton mod Chelsea – Hold øje med…

Med 2 mål i de seneste seks kampe har Stuart Armstrong været en hyppig gæst på måltavlen på det seneste. Det ligner en god idé at holde øje med ham som målscorer på oddset, når de får besøg af Chelsea. Hos gæsterne går Kai Havertz efter at føje yderligere til hans samling af 4 mål i hans seneste kampe.