Southampton mod Chelsea – Optakt, Spilfiduser, Odds

Southampton tager imod Chelsea på St. Mary’s Stadium i runde 5 den kommende tirsdag i Premier League.

Southampton er nummer 14 i tabellen med 4 point efter 4 kampe, mens Chelsea rangerer som nummer 6 med 7 point efter 4 kampe.

Det er ikke sådan, at Southampton ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 10 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 1 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 23 mål imod, et gennemsnit på 2.3 pr. kamp med 0 clean sheets undervejs.

Chelsea er i øjeblikket anstændige målscorere med 14 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.4 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 12 mål, mens Chelsea præsterede 2 “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.2 mål pr. kamp.

Vores tip

Facts og finurligheder for Southampton v Chelsea.

  • Southampton scorede i 21 af deres seneste 22 hjemmekampe
  • I 9 af de seneste 11 hjemmekampe Southampton har spillet, har begge hold scoret
  • I 8 af de seneste 10 kampe Southampton har spillet, har begge hold scoret
  • Southampton har ikke vundet 12 af 14 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Southampton i 12 af de seneste 14 kampe
  • Der er scoret imod Chelsea i 12 af de seneste 14 kampe
  • Chelsea scorede i 10 af deres seneste 12 kampe
  • Der er scoret imod Chelsea i 7 af de seneste 9 udekampe
  • Chelsea har ikke tabt 3 af 4 af deres seneste kampe

Form Southampton mod Chelsea

I deres seneste tre kampe formåede Southampton først at banke Leicester med 1-2. Herefter nedlagde de også Cambridge U med 0-3, inden stimen stoppede mod Manchester United, der vandt en 0-1 sejr.De holdt nedrykningspladserne på afstand, og Southampton går ind til en ny sæson med sigtekornet rettet på at kravle lidt pladser op i tabellen.Southampton var kun i stand til at vinde én af deres seneste seks ligakampe på eget græs, mens 1 sluttede uafgjort og de led 4 nederlag. De stod selv for 5 mål, men indkasserede samtidig 13.

Chelsea har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Tottenham sluttede 2-2, hvorpå et 3-0 nederlag mod Leeds fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Leicester blev nedlagt med 2-1.Det er nok for meget at forlange en titel af Chelsea, men oven på deres placering i top fire i sidste sæson, har de kikkerten rettet mod podiet i denne sæson.Chelsea vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede 1 uafgjort og led 2 nederlag. De scorede 11 mål, mens de samtidig indkasserede 5 mål.

Southampton vs Chelsea – Seneste nyt

Southampton kan have op til 3 fraværende spillere, når de på tirsdag skal i kamp mod Chelsea.Kyle Walker-Peters og Mohammed Salisu er ikke til rådighed for Southampton-truppen til deres kommende kamp, da de sidder over med karantæne.

Southampton må stille op uden Valentino Livramento på tirsdag mod Chelsea, da han døjer med en skade.

Chelsea ser ud til at skulle se bort fra 3 spillere til truppen, som den kommende tirsdag møder Southampton.Blandt de fraværende spillere i Chelsea-truppen, er Conor Gallagher i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

N’Golo Kanté og Marcos Alonso bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Chelsea, når de drager til St. Mary’s Stadium.

Southampton mod Chelsea – indbyrdes historik

Chelsea har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 13 indbyrdes opgør mod Southampton.Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 0-6 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten på tirsdag.Chelsea har 5 sejre i deres seneste 10 meetings med Southampton, og de sejrede 6-0 den sidste gang, de stod overfor hinanden.

Hold godt øje med James Ward-Prowse, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten 2 gange på det seneste for Southampton. For gæsterne præsterede Raheem Sterling 2 mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

Southampton høstede tre point i 2 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 1 gange og led 7 nederlag i denne serie. Chelsea sikrede sig 5 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 1 gange samt 4 nederlag.I deres seneste 10 udekampe præsterede Chelsea 3 sejre til nul.

Over 2.5 goals gav gevinst i 6 kampe af de seneste 10 kampe mellem disse to klubber. Southampton præsterede 1 mål i gennemsnit, mens Chelsea præsterede 2.4 mål i snit. Begge hold scorede 5 gange gange i disse dueller.Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i 7 af Southamptons seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.3 mål i gennemsnit.Der var gevinst på over 2.5 mål i 8 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.7 mål i disse kampe.