Southampton jagter oprejsning når Crystal Palace kommer på besøg

Southampton tager på tirsdag imod Crystal Palace i Premier League på St. Mary’s Stadium. Southampton ligger nummer 16 i stillingen med 37 point efter 34 kampe. 4 point foran efter 34 kampe finder man Crystal Palace på en placering som nummer 13.

Southampton længes efter at få stoppet deres nuværende stime af kampe uden sejr i Premier League på tirsdag. Der er dog anledning til en vis optimisme, når de går ind til kampen Crystal Palace som favoritter.

Southampton håber på frisk start.

The Saints ankommer til kampen på tirsdag på nakken af en virkelig dårlig formkurve i de senere uger. Resultaterne for de foregående tre kampe siger, at Southampton tabte 2-1 til Tottenham, hvorefter de noterede en 1-1 uafgjort mod Leicester mens den seneste kamp resulterede i et 2-0 nederlag mod Liverpool.

Formkurven er godkendt uden ligefrem at være blændende for Southampton hjemme, men tre point den kommende tirsdag virker ikke utænkeligt.

Crystal Palace drømmer om at stoppe ringe stime.

Sejren i sidste runde faldt på et tørt sted i en sæson, hvor resultaterne generelt ikke har levet op til forventningerne for The Eagles. Deres seneste 3 kampe byder på et 2-1 nederlag mod Leicester, et 2-0 nederlag mod Manchester City og senest en 2-0 sejr mod Sheffield United .

Med 2 sejre og 3 nederlag i de seneste 6 kampe ude kan præstationerne fra Crystal Palace vel bedst beskrives som anstændige og så heller ikke mere. Som følge heraf må de finde sig i en outsiderstatus i deres kommende udekamp.

Southampton vs The Eagles h2h

Målfest ligger ikke i kortene

Southampton trak det korteste strå, da Crystal Palace vandt en 1-0 sejr i deres seneste møde i Premier League. Resultatet var revanche for den 2-0 sejr The Saints noterede sig i den forrige kamp. Deres seneste indbyrdes kampe har haft en tendens til at lægge sig til den målfattige side med under 2.5 mål i 6 af de foregående 10 opgør. Med en historik der siger 5-2-3 mod Crystal Palace i deres seneste dueller i Premier League, kan The Saints i det mindste nære en vis optimisme i forhold til den kommende kamp.

Stats and facts for Southampton and Crystal Palace.

  • Southampton ikke vundet i de seneste 4 kampe i træk;
  • I 5 of 7 seneste Southampton kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Southampton har indkasseret mål i de seneste 7 kampe i træk;
  • I 2 of 4 seneste Southampton kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • I 4 of 6 seneste Crystal Palace kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Crystal Palace har scoret i seneste 6 af 8 kampe;
  • Crystal Palace har indkasseret mål i seneste 5 af 7 kampe;
  • Crystal Palace har scoret i de seneste 5 udebane kampe i træk.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: The Saints giver 2.15 for en sejr, uafgjort betaler 3.60 retur, mens Crystal Palace giver 3.50 på oddset.