Southampton mod Crystal Palace i Premier League runde 35 – optakt, odds og spilfiduser

Efter 34 kampe afviklet er Southampton placeret nummer 13 i stillingen med 40 point. Der er 2 points forskel til Crystal Palace, der som nummer 14 har samlet 38 point sammen.

De går ind til kampen som store outsidere, men Crystal Palace ved, at de kan overhale Southampton i stillingen i Premier League med en sejr den kommende lørdag.

Når det kommer til mål, er Southampton ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 10 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 19 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.9 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Crystal Palace ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 11 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.1 pr. kamp. De indkasserede 6 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 0.6 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 5 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Southampton v Crystal Palace.

 • Southampton scorede i 16 af deres seneste 17 hjemmekampe
 • Southampton har ikke vundet 8 af 9 af deres seneste kampe
 • Der er scoret imod Southampton i 9 af de seneste 10 kampe
 • Southampton tabte 4 af 5 af deres seneste hjemmekampe
 • Der er scoret imod Southampton i 5 af de seneste 6 hjemmekampe
 • Der er scoret imod Crystal Palace i 11 af de seneste 13 udekampe
 • Crystal Palace tabte deres seneste 3 kampe
 • Crystal Palace tabte deres seneste 3 udekampe
 • Crystal Palace har ikke vundet 6 af 8 af deres seneste udekampe
 • Crystal Palace har ikke vundet deres seneste 3 kampe
 • I de seneste 6 hjemmekampe i træk Southampton har spillet mod Crystal Palace har begge hold scoret
 • Southampton har scorede i de seneste 9 hjemmekampe i træk de har spillet mod Crystal Palace
 • Southampton har har ikke tabt i 8 af 9 seneste hjemmekampe mod Crystal Palace
 • Southampton har scorede i 9 af de senest 10 kampe mod Crystal Palace
 • Southampton har har ikke tabt i 8 af 10 seneste kampe mod Crystal Palace

Form Southampton mod Crystal Palace

Southampton håber på yderligere point til samlingen.

De seneste tre kampe har for Southampton givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke Arsenal med 1-0, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 2-0 mod Burnley. Deres seneste opgør, mod Brighton, indbragte et point i en2-2 kamp.

Crystal Palace drømmer om at stoppe ringe stime.

Bare ét point forhindrer Crystal Palace i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 2-0 og 1-0 mod Chelsea og Newcastle. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 0-0 mod Leeds.

Southampton kan have op til 4 fraværende spillere, når de den kommende lørdag skal i kamp mod Crystal Palace. Med 2 spillere i karantæne er Southampton tvunget til at ændre i holdopstillingen, da Kyle Walker-Peters og Mohammed Salisu sidder i straffeboksen. Valentino Livramento og Alex McCarthy er alle ude af truppen, som Southampton tager imod Crystal Palace med på St. Mary’s Stadium. Crystal Palace har en næsten fuld trup til rådighed på lørdag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen. Tyrick Mitchell og Nathan Ferguson bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Crystal Palace, når de drager til St. Mary’s Stadium.

Southampton v Crystal Palace Indbyrdes historik

Der var gevinst på oddset, hvis du satsede på uafgjort, da Southampton senest mødte Crystal Palace på Selhurst Park. Ingen af de to klubber formåede nemlig at gribe overtaget i kampen, der emmede ud i en 2-2. Southampton går ind til opgøret med en historik mod Crystal Palace, der siger 5-3-2 for deres seneste 10 kampe i Premier League. I 4 af de seneste 10 opgør mellem Southampton og Crystal Palace var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i Premier League

Tabellen i Premier League giver os et overblik over, hvordan Southampton og Crystal Palace hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 35. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på lørdag på St. Mary’s Stadium i vente.

Southampton mod Crystal Palace – Hold øje med…

Det har været en strålende sæson for Wilfried Zaha så langt, da han har formået at banke flotte 11 kugler i kassen. Formen er også anstændig med 3 garn i de seneste seks kampe, og Crystal Palace sætter næsen op efter flere mål fra hans fødder mod Southampton. Det virker i hvert fald ikke som en tosset idé at holde øje med Wilfried Zaha på oddset til komme på tavlen igen.