Southampton mod Everton i Premier League runde 26 – optakt, odds og spilfiduser

Rampelyset er på både Southampton og Everton, når rivalerne krydser klinger i forsøget på at lægge point til deres respektive samlinger. De mødes denne gang i Premier League på St. Mary’s Stadium på lørdag.

Efter 24 kampe afviklet er Southampton placeret nummer 10 i stillingen med 29 point. Der er 7 points forskel til Everton, der som nummer 16 har samlet 22 point sammen.

The Saints vil være på udkig efter at udvide hullet til Everton i stillingen Premier League, når klubberne står overfor hinanden den kommende lørdag.

Southampton har før opgøret på lørdag et anstændigt gennemsnit på 1.7 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 17 mål samtidig med, at de indkasserede 17 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.7 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 0 gange.

Hvad målscoring angår, er Everton ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 12 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.2 pr. kamp. De indkasserede 19 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.9 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 1 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Southampton v Everton.

 • I 11 af de seneste 12 kampe Southampton har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod Southampton i de seneste 14 kampe
 • Southampton scorede i 18 af deres seneste 20 kampe
 • Southampton har ikke tabt 11 af 12 af deres seneste hjemmekampe
 • I 9 af de seneste 10 kampe Everton har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod Everton i de seneste 12 kampe
 • Everton har ikke vundet 8 af 9 af deres seneste udekampe
 • Everton scorede i 9 af deres seneste 10 kampe
 • Everton tabte 6 af 8 af deres seneste udekampe
 • I 16 ud af 18 seneste Southampton kampe mod Everton var antallet af mål under 3.5
 • I 7 af de seneste 9 kampe Southampton har spillet mod Everton har begge hold scoret
 • Southampton har har ikke tabt i 10 af 12 seneste hjemmekampe mod Everton
 • Southampton har scoret imod i 12 af de senest 14 kampe mod Everton
 • Southampton har scorede i 10 af de senest 12 kampe mod Everton

Form Southampton mod Everton

The Saints drømmer om mere.

Southampton går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 1-1 pointdeling mod Coventry, før de nedlagde Tottenham med 3-2. Mod Manchester United blev der delt i porten i en 1-1 kamp.

Everton håber på frisk start.

Everton har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Brentford med 4-1. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 3-1 mod Newcastle. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 3-0 over Leeds.

Southampton v Everton Indbyrdes historik

Everton havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 3-1 tilbage i august 2021 i Premier League. Southampton går ind til opgøret med en historik mod Everton, der siger 3-2-5 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 6 gange i de seneste 10 kampe mellem Southampton og Everton. Begge hold var på tavlen 7 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i Premier League

Stillingen i Premier League inden den kommende runde 26 fortæller os, hvor Southampton og Everton ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende lørdag på St. Mary’s Stadium.

Topscorer i form

Hold øje med James Ward-Prowse når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 3 gange i seks kampe for Southampton, mens sæsontotalen læser 6 kasser lige nu.

Demarai Gray har stået det rette sted 2 gange i seks kampe for Everton, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 5 mål.