Southampton mod Everton – Optakt, Spilfiduser, Odds

Rampelyset er på både Southampton og Everton, når rivalerne krydser klinger i forsøget på at lægge point til deres respektive samlinger. De mødes denne gang i Premier League på St. Mary’s Stadiumpå lørdag.

Southampton er nummer 14 i tabellen med 7 point efter 7 kampe, mens Everton rangerer som nummer 13 med 7 point efter 7 kampe.

Når det kommer til mål, er Southampton ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 9 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.9 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 20 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 2 pr. kamp med 0 clean sheets undervejs.

Everton er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 16 mål, mens Everton præsterede 2 “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.6 mål pr. kamp.

Southampton har kun spillet en enkelt gang uafgjort efter 7 kampe, hvori de noterede sig 2 sejre og 4 nederlag i Premier League. Southampton indkasserede mindst ét mål i deres seneste 13 kampe.

Everton kigger på 1 sejre, samt 4 uafgjorte såvel som 2 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Southampton v Everton.

  • Southampton scorede i 22 af deres seneste 24 hjemmekampe
  • I 6 af de seneste 7 hjemmekampe Southampton har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Southampton i 12 af de seneste 13 hjemmekampe
  • Der er scoret imod Southampton i 9 af de seneste 10 kampe
  • Southampton tabte 3 af 4 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Everton i 24 af de seneste 26 udekampe
  • Everton har ikke tabt deres seneste 6 kampe
  • I 4 af de seneste 5 udekampe Everton har spillet, har begge hold scoret
  • Everton scorede i 8 af deres seneste 10 kampe
  • Everton scorede i deres seneste 5 udekampe

Form Southampton mod Everton

Southampton har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 2-1 sejr over Chelsea. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 1-0 til Wolverhampton, siden 1-0 mod Aston Villa. De holdt nedrykningspladserne på afstand, og Southampton går ind til en ny sæson med sigtekornet rettet på at kravle lidt pladser op i tabellen. Southampton vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort 1 gange og tabte 3, mens de scorede 7 og lukkede 8 mål ind.

Everton ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod Leeds. Herefter var de oppe imod Liverpool i en kamp, der sluttede 0-0. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod West Ham, som blev nedlagt med 1-0. De holdt nedrykningspladserne på afstand, og Everton går ind til en ny sæson med sigtekornet rettet på at kravle lidt pladser op i tabellen. Everton kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort 3 gange og led 2 nederlag. De indkasserede 10 mål og scorede selv 6.

Southampton opnåede 3 point for deres seneste 1 møder med hold, der ligger blandet de nederste seks i stillingen. De opnåede 1 sejre, scorede 2 og lukkede 1 mål ind. Everton sikrede sig 1 sejre fra 2 scorede mål og 1 indkasserede i deres seneste 2 kampe mod hold, der ligger placeret blandt de nederste seks. Dette indbragte dem 4 point til kontoen.

Southampton vs Everton – Seneste nyt

Southampton kan have op til 4 fraværende spillere, når de på lørdag skal i kamp mod Everton. Med 2 spillere i karantæne er Southampton tvunget til at ændre i holdopstillingen, da Kyle Walker-Peters og Mohammed Salisu sidder i straffeboksen.

Romeo Lavia og Valentino Livramento er blandt de 2 spillere, som mangler for Southampton den kommende lørdag.

I værste fald må Everton finde sig i at have 6 spillere ude til deres kommende duel i Premier League. Blandt de fraværende spillere i Everton-truppen, er Allan i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Jordan Pickford, Mason Holgate, Ben Godfrey, Yerry Mina og Andros Townsend bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Everton, når de drager til St. Mary’s Stadium.

Southampton mod Everton – indbyrdes historik

Southampton sikrede sig alle tre point i 5 af deres seneste 6 hjemmekampe mod Everton. I det seneste opgør mellem disse to løb The Saints med de tre point i en 2-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende lørdag. Southampton går til kampen mod Everton med en 4-2-4 statistik for deres seneste 10 møder. Det giver en sejrs-rate på 40%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Hold godt øje med Che Adams, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten 2 gange på det seneste for Southampton. For gæsterne præsterede Anthony Gordon 2 mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

Everton scorede kampens første mål i 5 af deres seneste 10 udekampe, mens Southampton scorede kampens første kasse i 3 af deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 5 kampe af de seneste 10 kampe mellem disse to hold. Southampton præsterede et gennemsnit på 1.5 mål, mens Everton snittede 1.2 mål i disse. Begge hold scorede 7 gange i disse kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i 7 af Southamptons seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.4 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i 3 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.3 mål i disse kampe.