Kasper Schmeichels stormtropper angriber Southampton

Southampton tager på fredag imod Leicester i Premier League på St. Mary’s Stadium. Med en placering som nummer sad 15 i tabellen har Southampton samlet 36 point efter 32 kampe. På 62 point befinder Leicester sig rangeret som nummer 3 for lige så mange kampe.

Southampton håber på frisk start.

Southampton går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret. I The Saintss 3 sidste kampe har de været igennem et 3-0 nederlag mod West Brom,
hvorefter fulgte et 1-0 nederlag mod Leicester, mens de senest tabte 2-1 til Tottenham.

Southampton har på eget græs bare præsteret beskedne 1 sejr i de seneste 5 kampe siden januar. Der skal sandsynligvis en del mere gnist på, hvis de skal have tre point med hjem på fredag.

Leicester inde i god stime.

Leicester vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. Resultaterne for de foregående tre kampe siger, at Leicester vandt 1-0 mod Southampton, hvorefter de noterede en 3-0 sejr mod West Brom for senest at agere den ene part i en 2-1 sejr mod Crystal Palace.

En formkurve, der på udebane siger 2 sejre i de seneste 6 kampe siden februar, virker umiddelbart som et acceptabelt udbytte. Men Leicester har ikke råd til at slække på fokus, hvis der skal sikres en sejr på fredag.

Southampton vs Leicester h2h

Head-2-Head

Gode chancer for mål

Southampton tabte deres seneste indbyrdes møde i Premier League, da The Foxes noterede en sejr på 2-0. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor Southampton sikrede alle tre point via en sejr på 2-1. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 6 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. De har spillet 10 kampe mod hinanden i de seneste sæsoner og Leicester har en mindre mental fordel med fuld gevinst i 5 opgør. The Saints nappede alle tre point i 3 møde, mens 2 opgør sluttede uafgjort i Premier League.

  • Southampton har tabt i seneste 4 af 5 kampe;
  • I 6 of 8 seneste Southampton kampe var antal mål OVER 2.5;
  • I 5 seneste Southampton kampe i træk var antal mål OVER 2.5;
  • Southampton har indkasseret mål i de seneste 5 kampe i træk.
  • Leicester har scoret i seneste 18 af 20 kampe;
  • I 8 of 10 seneste Leicester kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Leicester har indkasseret mål i seneste 8 af 10 kampe;
  • I 3 seneste Leicester kampe i træk var antal mål OVER 2.5.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: Southampton giver 3.50 for en sejr, uafgjort betaler 3.80 retur, mens The Foxes giver 2.05 på oddset.