Leicester drømmer om ny storsejr over Southampton

Southampton byder velkommen til Leicester i Premier League på onsdag på St. Mary’s Stadium. Som nummer 15 har Southampton formået at skrabe 14 point sammen for 13 kampe. Med 18 point har The Foxes for 13 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 10 i Premier League. Leicester er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen i Premier League til The Saints, når de to rivaler skal op imod hinanden på onsdag. Det kan hjemmeholdet dog dårligt tillade sig, hvis de skal bevare kontakten til gæsterne. Når det kommer til mål, er The Saints ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 7 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.7 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 12 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.2 pr. kamp med 5 clean sheets undervejs. Leicester kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.6 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel på onsdag. De lavede selv 16 garn i takt med, at de måtte finde sig i 18 mål imod. Det giver et snit på 1.8 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 0 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Southampton v Leicester.

  • Southampton er ubesejret i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • Southampton har scoret i seneste 6 af 8 kampe;
  • I 2 of 4 seneste Southampton kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • Leicester er ubesejret i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • Leicester har indkasseret mål i de seneste 12 kampe i træk;
  • Leicester har scoret i de seneste 13 udebane kampe i træk;
  • Leicester har indkasseret mål i de seneste 13 udebane kampe i træk.

Form Southampton mod Leicester

Southampton drømmer om mere.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for Leicester igennem de seneste ugers kampe. Southampton har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 1-0 sejr over Aston Villa. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 2-1 til Norwich, siden 4-0 mod Liverpool.

The Foxes håber på yderligere point til samlingen.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for Leicester igennem de seneste ugers kampe. Leicester har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 0-3 til Chelsea. De svarede stærkt igen mod Legia Warszawa, som blev slået 3-1, før de sejrede 4-2 over Watford.

I en kamp mellem to angiveligt jævnbyrdige klubber, med begge i nogenlunde samme form, ligner det et opgør, der kan gå alle veje. Derfor kan uafgjort hurtigt vise sig at indeholde den største værdi på oddset. Bookmakerne giver Southampton40% chance for at tage tre point mod Leicester. Det svarer til, at man får 2.50 på oddset for sejr til The Saints, mens uafgjort giver 3.55 gange igen. Et væddemål på en udesejr til Leicester betaler dig pengene 2.70 gange igen på oddset.

Southampton v Leicester Indbyrdes historik

Respekten for rivalen vejede i sidste ende tungere end lysten til sejr, da Southampton og Leicester senest mødte hinanden i Premier League. En sejr havde lunet godt på begges konto, men kampen mundede ud i 1-1 på St. Mary’s Stadium. Bookmakerne har Southampton som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 2.50, hvilket svarer til, at bookmakerne giver The Saints 40% chance for at banke The Foxes. En pointdeling betaler 3.55 i gevinst på oddset, hvor imod The Foxes udbetaler 2.70 i gevinst på oddset for en sejr. Southampton møder Leicester med en historik imellem klubberne, der siger 3-3-4 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Af de seneste 10 kampe mellem Southampton og Leicester kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 6 gange. Desuden scorede begge hold mål i 5 af disse 10 møder.

Stilling i Premier League

Stillingen i Premier League inden den kommende runde 14 fortæller os, hvor Southampton og Leicester ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende onsdag på St. Mary’s Stadium.

Hold øje med…

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i James Ward-Prowse. Han har vist flaget for Southampton med 2 mål for sæsonen og stod desuden for 0 i de seneste seks kampe.

The Foxes har til gengæld forhåbninger om, at Jamie Vardy kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 9 mål i alle turneringer indtil videre, samt 2 i de seneste seks.