Liverpool jagter første sejr

Der spilles en enkelt kamp mandag i denne runde 17 af Premier League og den finder sted på Sydkysten. Her tager hjemmeholdet Southampton imod Liverpool FC på St. Mary’s Stadium, og hjemmeholdet giver 4.90 for en sejr på oddset. Sejr til Liverpool kan til gengæld spilles til 1.64 på oddset i en kamp, hvor dommer Andrew Marriner fløjter kick off kl. 21.00.

Southamptons form er bestemt ikke prangende. Én sejr i de seneste fem kampe indikerer et hold, der synes midt i et vadested på udkig efter formen. Omvendt har de også kun tabt én af deres seneste fem, idet tre sluttede uden vinder. Særligt på målfronten skuffer The Saints i øjeblikket. De formåede ikke at at score mål én eneste gang i deres seneste tre kampe.

Liverpools form er også lidt ujævn i øjeblikket. De har holdt både jul og nytår på førstepladsen, men formåede højst overraskende ikke at vinde nogen af de to kampe mellem jul og nytår. Både West Bromwich og Newcastle holdt Liverpool til uafgjort, hhv. 1-1 og 0-0. En skuffende opfølgning på 7-0 sejren over Crystal Palace. Som følge heraf har Manchester United lagt sig á point i tabellen og en reaktion er nødvendig fra Klopp og co.

Liverpool har en rigtig god indbyrdes historik mod Southampton. The Reds vandt alle de seneste seks interne kampe og indkasserede kun to mål undervejs. Af de seneste 10 dueller var der to sejre til Southampton, mens to andre sluttede uafgjort. Kun i to af de seneste 10 kampe scorede begge hold mål undervejs. Fem af de 10 kampe havde over 2.5 mål, heraf de sidste fire i træk.

Southampton har tabt tre hjemmekampe i denne sæson. Mod Tottenham, Manchester City og Manchester United. Liverpool holder som minimum samme niveau som disse tre. Liverpool har desuden denne førnævnte rigtigt stærke historik mod Saints. Det vil sige, Klopp har en rigtig god historik mod Hasenhüttl. Spilfidusen herfra bliver derfor udesejren.

Flere interessante tips