Southampton mod Liverpool i Premier League runde 37 – optakt, odds og spilfiduser

Det er toppen af tabellen, som møder den nedre del på St. Mary’s Stadium på tirsdag. Det er en kamp, hvor vi forventer, at Liverpool som minimum konsoliderer placeringen i den sjove ende af stillingen mod Southampton.

Som nummer 15 har Southampton formået at skrabe 40 point sammen for 36 kampe. Med 86 point har Liverpool for 36 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 2 i Premier League.

Når det kommer til mål, er Southampton ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 7 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.7 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 24 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 2.4 pr. kamp med 1 clean sheets undervejs.

Liverpool kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.9 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel på tirsdag. De lavede selv 19 garn i takt med, at de måtte finde sig i 4 mål imod. Det giver et snit på 0.4 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 7 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Southampton v Liverpool.

 • Southampton scorede i 17 af deres seneste 18 hjemmekampe
 • Southampton har ikke vundet 10 af 11 af deres seneste kampe
 • Der er scoret imod Southampton i 11 af de seneste 12 kampe
 • Southampton tabte 5 af 6 af deres seneste hjemmekampe
 • I 5 af de seneste 7 hjemmekampe Southampton har spillet, har begge hold scoret
 • Liverpool har ikke tabt 40 af 42 af deres seneste kampe
 • Liverpool scorede i 47 af deres seneste 48 udekampe
 • Liverpool har ikke tabt 28 af 30 af deres seneste udekampe
 • Liverpool scorede i 29 af deres seneste 31 kampe
 • Liverpool vandt 13 af 14 af deres seneste udekampe
 • Southampton har har ikke vundet i 14 af 16 seneste kampe mod Liverpool
 • Southampton har tabte i 8 af 9 seneste kampe mod Liverpool
 • Southampton har scoret imod i 8 af de senest 9 kampe mod Liverpool
 • I 5 ud af 7 seneste Southampton kampe mod Liverpool var antallet af mål over 2.5
 • I 6 ud af 8 seneste Southampton hjemmekampe mod Liverpool var antallet af mål under 3.5

Form Southampton mod Liverpool

Southampton håber på frisk start.

Southampton har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 2-2 mod Brighton, hvorefter de mod Crystal Palace tabte 2-1. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Brentford, der vandt 3-0.

Liverpool fortsætter pointhøsten.

Liverpool går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 1-1 pointdeling mod Tottenham, før de nedlage Aston Villa med 1-2. Mod Chelsea blev der delt i porten i en 0-0 kamp.

Southampton v Liverpool Indbyrdes historik

Southampton endte nærmest med at tigge om nåde, de seneste gange de stod overfor Liverpool i Premier League. Sidstnævnte leverede noget der tenderede en fodboldlektion i sejre på henholdsvis 4-0 og 2-0. Bookmakerne giver Southampton 18% chance for at tage tre point mod Liverpool. Det svarer til, at man får 5.50 på oddset for sejr til Southampton, mens uafgjort giver 4.75 gange igen. En væddemål på en udesejr til Liverpool betaler dig pengene 1.50 gange igen på oddset. Southampton møder Liverpool med en historik imellem klubberne, der siger 1-1-8 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 6 gange i de seneste 10 kampe mellem Southampton og Liverpool. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 2 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i Premier League

Tabellen i Premier League giver os et overblik over, hvordan Southampton og Liverpool hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 37. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende tirsdag på St. Mary’s Stadium i vente.

Southampton mod Liverpool – Hold øje med…

Sadio Mane har gang i en stærk sæson med 22 kasser i alle turneringer indtil videre. Han hakkede 3kugler i kassen i hans seneste seks kampe, hvorfor Liverpool krydser fingre for, at han tager formen med, når de besøger Southampton den kommende tirsdag. Det virker i hvert fald ikke som en tosset idé at holde øje med Sadio Mane på oddset til komme på tavlen igen.