Saints har våbnene til at gennembryde Citys bolværk

Det er et forslået Manchester City mandskab, som kommer til den engelske sydkyst lørdag eftermiddag for at møde hjemmeholdet Southampton på St. Mary’s Stadium. Der er kick off kl. 16.00 i en kamp, hvor legendariske Mike Dean passer fløjten, og gæsterne fra Manchester kan spilles til 1.48 på oddset. Southampton giver til gengæld flotte 6.75 på oddset for en sejr.

Hvis vi udelukkende holder os til at kigge på oddset, leverede Manchester City tirsdag aften sæsonens mest pinlige forestilling. Bookmakerne gav dem i omegnen af 90 procents chance for at vinde over West Bromwich, hvorefter sidstnævnte leverede bevis for, at intet er sikkert i fodbold. Hvorefter de så fyrede manageren! Var Guardiola ikke skaldet i forvejen, var han blevet det af dén kamp.

Southampton går til runden på en stærkt imponerende tredjeplads. Placeringen er en naturlig konsekvens af blot ét nederlag i 11 kampe, og de spiller ikke overraskende med stor selvtillid, anført af en normalt blændende James Ward-Prowse. The Saints har været på tavlen i deres seneste 12 ligakampe i træk og i ni hjemmekampe i streg.

Southampton vandt deres seneste hjemmekamp over Manchester City, endda med 1-0, og de har selvtilliden til at gøre det igen. Citys offensiv synes hæmmet for tiden, men omvendt skal de ud og svare igen på så elendigt et resultat, som de leverede tirsdag aften, hvorfor vi ser en god chance for at gå begge parter på måltavlen.

Flere interessante tips