Southampton mod Manchester United i Premier League runde 2 – optakt, odds og spilfiduser

Det er toppen af tabellen, som møder den tunge ende af tabellen, når Manchester United tager imod Southampton på St. Mary’s Stadium. Southampton afsluttede sidste sæson placeret 15 med 43 point. I runde 2 står de overfor Manchester United, der lukkede sidste sæson ned som nummer 2 i Premier League med 74 point. 

Southampton kom ud på den anden side af deres premiere kamp uden at kunne fremvise end en skuffelse over de nul point på tavlen. Der skal svares igen i denne anden runde af sæsonen i Premier League. 

Manchester United noterede sig sæsonens første sejr i Premier League, da de nappede alle tre point i premiere-runden. Det er top mod bund i Premier League og The Red Devils vil være opsatte på at lade Southampton smage forskellen.

Vores tip

Facts og finurligheder for Southampton vs Manchester United.

  • Southampton har tabt i de seneste 3 kampe i træk;
  • Southampton har indkasseret mål i seneste 21 af 23 kampe;
  • Southampton har indkasseret mål i de seneste 12 kampe i træk;
  • Southampton har indkasseret mål i de seneste 10 hjemmebane kampe i træk.
  • Manchester United er ubesejret i de seneste 3 kampe i træk;
  • Manchester United er ubesejret i de seneste 26 udebane kampe i træk;
  • Manchester United har vundet i seneste 4 af 5 udebane kampe;
  • Manchester United har scoret i seneste 11 af 13 kampe.

Form Southampton vs Manchester United

Southampton kom skidt igang

Southampton vil efterhånden være desperate efter at få sat en stopper for den elendige serie af resultater, de har gang i. Tæller vi sidste sæsons afsluttende resultater med har Southampton i deres forgange tre kampe noteret sig et 2-0 nederlag mod Leeds, et 3-0 nederlag mod West Ham og senest et 3-1 nederlag mod Everton.

Manchester United leverede fornem sæsonåbning

Manchester United vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. Tæller vi sidste sæsons afsluttende resultater med har Manchester United i deres forgange tre kampe noteret sig en 2-1 sejr mod Wolves, en 1-1 uafgjort mod Villarreal i Europa League og senest en 5-1 sejr mod Leeds.

Med Manchester United i rigtig god form i de senere uger, hvor The Saints ikke har leveret overbevisende, er et spil på Manchester United til 1.64 på oddset det oplagte valg.

Southampton v Manchester United Indbyrdes historik

The Red Devils vandt 9-0 hjemme, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Old Trafford i February 2021 i Premier League. Southampton går ind til opgøret med en historik mod Manchester United, der siger 0-5-5 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Af de seneste 10 kampe mellem Southampton og Manchester United kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 5 gange. Desuden scorede begge hold mål i 5 af disse 10 møder.

Stilling i Premier League

Topscorer i form

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på Adam Armstrong. Han er topscorer for The Saints med 1 mål for sæsonen og præsterede desuden 1 i de seneste seks kampe.

The Red Devils krydser til gengæld fingre for, at Bruno Fernandes kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 3 mål i alle turneringer i denne sæson, og leverede 4 i de seneste seks.