Southampton mod Newcastle United – Optakt, Spilfiduser, Odds

Southampton byder velkommen til Newcastle United i Premier League den kommende søndag på St. Mary’s Stadium.

Newcastle United er godt kørende med tre sejre i træk, og de vil selvfølgelig være ivrige efter at udvide serien, når de gæster St. Mary’s Stadium Premier League.

Når det kommer til mål, er Southampton ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 6 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.6 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 13 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.3 pr. kamp med 1 clean sheets undervejs.

Newcastle United har stået for 1.9 mål i de seneste 10 kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp på søndag. De scorede 19 mål selv, men tillod også 7 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 0.7 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur 4 gange.

Southampton har vundet 3 sejre, mens de har spillet 3 uafgjorte og tabte desuden 7 kampe gange i denne sæson i Premier League.

Newcastle United har indtil videre kun lidt ét enkelt nederlag i Premier League i denne sæson efter 13 kampe. De kan i stedet fremvise 6 sejre og 6 uafgjorte.

Vores tip

3 hurtige

Over/under: Over 2.5 til odds 1.85

Fuldtid: Newcastle sejr til odds 1.90

BTTS: Ja til odds 1.76

Få et 500kr risikofrit bet fra Mr Green her. som du passende kan bruge på aftens champions league kampe.

Facts og finurligheder for Southampton v Newcastle United.

  • Southampton scorede i 25 af deres seneste 27 hjemmekampe
  • I 9 af de seneste 10 hjemmekampe Southampton har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Southampton i de seneste 10 hjemmekampe
  • Der er scoret imod Southampton i 13 af de seneste 15 kampe
  • Southampton har ikke vundet 8 af 10 af deres seneste hjemmekampe
  • Newcastle har ikke tabt 14 af 15 af deres seneste kampe
  • I 5 af de seneste 6 udekampe Newcastle har spillet, har begge hold scoret
  • Newcastle scorede i 9 af deres seneste 11 kampe
  • Der er scoret imod Newcastle i 9 af de seneste 11 udekampe
  • Newcastle har ikke tabt 6 af 7 af deres seneste udekampe

Form Southampton mod Newcastle United

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Southampton i øjeblikket. Mod Bournemouth satte de sig igennem i en 0-1 sejr, før de spillede 1-1 mod Arsenal. I sidste runde gik de dog ned med 1-0 mod Crystal Palace. Southampton har kun én hjemmesejr at fremvise for deres anstrengelser i deres seneste seks hjemmekampe på St. Mary’s Stadium. De opnåede uafgjort 3 gange og tabte 2 af disse, hvori de scorede 7 og indkasserede 8 mål.

Newcastle United har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Everton nedlagt 1-0, hvorpå Tottenham blev fejet til side med 1-2. Senest gik formen ud over Aston Villa, der blev slået med 4-0. Selvom de sandsynligvis ikke er stærke nok i længden til at slutte på podiet, ligner Newcastle United et hold, der er i stand til at overraske i Premier League. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Newcastle United to sejre, mens de spillede 3 uafgjort. De led 1 nederlag, mens de indkasserede 5 og scorede 8 mål.

Newcastle United noterede sig 7 point efter 2 sejre i deres seneste 3 kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede 7 mål, men indkasserede også 1 selv.

Southampton vs Newcastle United – Seneste nyt

Southampton kan i værste fald risikere at have hele 4 spillere på fraværslisten når de den kommende søndag igen skal i kamp. Med 3 spillere i karantæne er Southampton tvunget til at ændre i holdopstillingen, da Ainsley Maitland-Niles, Kyle Walker-Peters og Mohammed Salisu sidder i straffeboksen.

Kyle Walker-Peters, Armel Bella-Kotchap, Romeo Lavia og Valentino Livramento er alle ude af truppen, som Southampton tager imod Newcastle United med på St. Mary’s Stadium.

Newcastle United ser ud til at skulle se bort fra 4 spillere til truppen, som på søndag møder Southampton.

Det er navne som Matt Ritchie, Alexander Isak, Karl Darlow og Emil Krafth, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til St. Mary’s Stadium.

Southampton mod Newcastle United – indbyrdes historik

Newcastle United har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 10 indbyrdes opgør mod Southampton. I det seneste opgør mellem disse to løb Newcastle med de tre point i en 1-2 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende søndag. Newcastle United synes at have et godt øje til Southampton, som de har slået 6 gange i deres seneste 10 encounters. Bookmakerne har odds 1.93 på Newcastle United til at vinde igen.

Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 7 gange i de seneste 10 kampe mellem Southampton og Newcastle United. Begge hold var på tavlen 6 gange i deres seneste 10 møder.

Southampton mod Newcastle United Spiltips

Med bare ét mål i Premier League på det seneste er Stuart Armstrong ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Newcastle United sætter deres lid til, at Miguel Almiron kan vise tænder igen efter 6 mål i de seneste seks kampe i Premier League.

Southampton vandt beskedne 2 sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne 3 gange, mens de tabte 5 kampe. Gæsterne fra Newcastle United vandt 4 af deres seneste 10 udekampe, hvoraf 3 sluttede remis. De tabte desuden 3 af disse udekampe. Begge hold har været ringe til at holde deres modstander fra scoring i den seneste tid. Southampton holdt kun rent bur i 0 af deres seneste 10 hjemmekampe, mens Newcastle United præsterede et rent i 2 af deres seneste 10 udekampe.

Over 2.5 mål ga gevinst i 7 kampe av de seneste 10 kampe mellom disse to klubbene. Southampton presterte 1.1 mål i gjennomsnitt, mens Newcastle United presterte 1.8 mål i snitt. Begge lag skåret 6 gange ganger i disse duellene. Der blev scoret over 2.5 mål i 3 af Southamptons sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.6 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i 5 af de forrige 10 kampe, som Newcastle United spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.9 mål i disse kampe.