Southampton mod Norwich i Premier League runde 27 – optakt, odds og spilfiduser

Det ligner en vanskelig opgave at opbygge en sag på vegne af Norwich på fredag i Premier League. Alt andet end en sejr til Southampton vil være en overraskelse, i hvert fald hvis man blot vurderer ud fra bookmakernes odds på kampen.

Southampton indtager en plads som nummer 10 i tabellen med 32 point efter 25 kampe. På de 25 runder Norwich har afviklet, har de indsamlet 17 point og ligger nummer 20 i stillingen.

Norwich går ind til kampen mod The Saints den kommende fredag med håbet om at hale ind på hjemmeholdet i stillingen i Premier League. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Southampton har før opgøret på fredag et anstændigt gennemsnit på 1.8 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 18 mål samtidig med, at de indkasserede 16 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.6 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 1 gange.

Norwich vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 7 gange i deres seneste 10 opgør, eller 0.7 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 22 mål i e kampe, lig med et snit på 2.2 pr. kamp. De holdt målet rent 1 gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for Southampton v Norwich.

 • I de seneste 10 kampe i træk Southampton har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod Southampton i de seneste 15 kampe
 • Southampton scorede i 19 af deres seneste 21 kampe
 • Southampton har ikke tabt 11 af 12 af deres seneste hjemmekampe
 • Norwich vandt 3 af 4 af deres seneste udekampe
 • Norwich scorede i 4 af deres seneste 5 kampe
 • I 8 ud af 9 seneste Southampton kampe mod Norwich var antallet af mål under 3.5
 • I 5 ud af 6 seneste Southampton kampe mod Norwich var antallet af mål over 2.5
 • Southampton har har ikke tabt i de 5 hjemme seneste kampe i træk mod Norwich
 • I 4 af de seneste 5 hjemmekampe Southampton har spillet mod Norwich har begge hold scoret
 • Southampton har vandt i de 3 hjemme seneste kampe i træk mod Norwich

Form Southampton mod Norwich

Southampton bøjer sig ikke

Southampton virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Tottenham, der blev nedlagt 3-2. Herefter spillede de 1-1 mod Manchester United, hvorpå Everton blev besejret 2-0.

Norwich fortsætter pointhøsten.

Norwich har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 1-1 mod Crystal Palace, hvorefter de mod Manchester City tabte 0-4. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Liverpool, der vandt 3-1.

Mohamed Elyounoussi, Jan Bednarek, Nathan Redmond, Lyanco, Nathan Tella og Alex McCarthy er alle ude af truppen, som Southampton tager imod Norwich med på St. Mary’s Stadium. I værste fald må Norwich finde sig i at have 6 spillere ude til deres kommende duel i Premier League.

Southampton v Norwich Indbyrdes historik

Norwich havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-1 tilbage i November 2021 i Premier League. Southampton går ind til opgøret med en historik mod Norwich, der siger 5-2-3 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Af de seneste 10 kampe mellem Southampton og Norwich kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 6 gange. Desuden scorede begge hold mål i 5 af disse 10 møder.

Stilling i Premier League

Stillingen i Premier League inden den kommende runde 27 fortæller os, hvor Southampton og Norwich ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på fredag på St. Mary’s Stadium.

Formstærk måltyv

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i James Ward-Prowse. Han har vist flaget for The Saints med 6 mål for sæsonen og stod desuden for 1 i de seneste seks kampe.

Norwich har til gengæld forhåbninger om, at Teemu Pukki kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 6 mål i alle turneringer indtil videre, samt 1 i de seneste seks.