Southampton mod Nottingham Forest – Optakt, Spilfiduser, Odds

Southampton agerer værter for Nottingham Forest når de brager sammen i endnu et saftigt opgør i Premier League på onsdag på St. Mary’s Stadium.

Ligaens bundprop, Southampton, har bare opnået 12 point for deres første 17 afviklede runder, mens gæsterne fra Nottingham Forest har taget 14 point. Det placerer sidstnævnte som nummer 18 i Premier League stillingen.

Når det kommer til mål, er Southampton ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 8 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.8 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 21 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 2.1 pr. kamp med 1 clean sheets undervejs.

Nottingham Forest vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 6 gange i deres seneste 8 opgør, eller 0.6 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 17 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.7 pr. kamp. De holdt målet rent 3 gange i denne stime.

Southampton har vundet 3 sejre, mens de har spillet 3 uafgjorte og tabte desuden 11 kampe i denne sæson i Premier League. Southampton tabte deres foregående 5 opgør.

Nottingham Forest har indtil videre præsteret 3 sejre og 5 uafgjorte samt 9 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Southampton v Nottingham Forest.

  • I 13 af de seneste 14 hjemmekampe Southampton har spillet, har begge hold scoret
  • Southampton scorede i 29 af deres seneste 31 hjemmekampe
  • Der er scoret imod Southampton i de seneste 14 hjemmekampe
  • Der er scoret imod Southampton i 20 af de seneste 22 kampe
  • I de seneste 6 kampe i træk Southampton har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Nottingham Forrest i 14 af de seneste 16 udekampe
  • 6 af Nottingham Forrest’s seneste 7 udekampe havde over 2.5 mål
  • Nottingham Forrest har ikke vundet 9 af 11 af deres seneste udekampe
  • 5 af Nottingham Forrest’s seneste 6 kampe havde over 2.5 mål
  • Der er scoret imod Nottingham Forrest i de seneste 6 kampe

Form Southampton mod Nottingham Forest

Southampton har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 2-1 sejr over Lincoln City. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 1-3 til Brighton, siden 2-1 mod Fulham. Southampton var kun i stand til at vinde én af deres seneste seks ligakampe på eget græs, mens 2 sluttede uafgjort og de led 3 nederlag. De stod selv for 7 mål, men indkasserede samtidig 12.

De seneste tre kampe har for Nottingham Forest givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke Blackburn med 1-4, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 3-0 mod Manchester United. Deres seneste opgør, mod Chelsea, indbragte et point i en 1-1 kamp. Nottingham Forest vandt ingen af deres foregående seks udekampe i Premier League, som i stedet kastede 1 uafgjorte og 5 nederlag af sig. De lukkede 19 mål ind og scorede selv 0.

Southampton opnåede 4 point for deres seneste 4 møder med hold, der ligger blandet de nederste seks i stillingen. De opnåede 1 sejre, scorede 3 og lukkede 4 mål ind. Nottingham Forest noterede sig 4 point efter 1 sejre i deres seneste 4 kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede 4 mål, men indkasserede også 5 selv.

Southampton vs Nottingham Forest – Seneste nyt

Southampton kan have op til 6 spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Nottingham Forest på onsdag. Ainsley Maitland-Niles, Kyle Walker-Peters og Mohammed Salisu er ikke til rådighed for Southampton-truppen til deres kommende kamp, da de sidder over med karantæne.

Alex McCarthy, Juan Larios og Valentino Livramento er alle ude af truppen, som Southampton tager imod Nottingham Forest med på St. Mary’s Stadium.

I værste fald må Nottingham Forest finde sig i at have 6 spillere ude til deres kommende duel i Premier League.

Det er navne som Tyrese Fornah, Jesse Lingard, Cheikhou Kouyaté, Giulian Biancone, Moussa Niakhaté og Omar Richards, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til St. Mary’s Stadium.

Southampton mod Nottingham Forest – indbyrdes historik

Southampton vandt 2 af deres foregående 4 kampe mod Nottingham Forest, mens sidstnævnte vandt 2 af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 3.50 i skrivende stund.

Southampton mod Nottingham Forest Spiltips

James Ward-Prowse har været den bedste målskytte i Premier League for hjemmeholdet med 2 mål på det seneste. Southampton satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. Nottingham Forest kigger til gengæld mod Morgan Gibbs-White i håb om, at han kan udvide totalen på 2 mål i hans seneste kampe i Premier League.

Southampton vandt beskedne 3 sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne 3 gange, mens de tabte 4 kampe. Gæsterne fra Nottingham Forest vandt 2 af deres seneste 10 udekampe, hvoraf 1 sluttede remis. De tabte desuden 7 af disse udekampe. Nottingham Forest scorede kampens første mål beskedne 3 gange i deres seneste 10 udekampe. Southampton var først på pletten i 2 af deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i 6 af Southamptons seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.6 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i 6 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.5 mål i disse kampe.