Southampton mod Watford i Premier League runde 29 – optakt, odds og spilfiduser

Southampton er store favoritter til at tage alle tre point i kampen på St. Mary’s Stadium den kommende søndag. Gæsterne fra Watford ankommer ikke med en formkurve i Premier League, som på nogen måde kan matche favoritternes.

Southampton lægger beslag på placeringen som nummer 10 i Premier League med 35 point for deres første 28 kampe. Differencen til Watford er 16 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 19 i tabellen for 28 kampe.

Watford går ind til kampen mod Southampton på søndag med håbet om at hale ind på de foranliggende i tabellen iPremier League. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Southampton har før opgøret den kommende søndag et anstændigt gennemsnit på 1.6 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 16 mål samtidig med, at de indkasserede 15 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.5 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 2 gange.

Hvad målscoring angår, er Watford ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 5 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.5 pr. kamp. De indkasserede 18 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.8 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 3 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Southampton v Watford.

 • Southampton har ikke tabt deres seneste 12 hjemmekampe
 • Southampton scorede i deres seneste 12 hjemmekampe
 • Der er scoret imod Southampton i 17 af de seneste 19 kampe
 • I 7 af de seneste 9 hjemmekampe Southampton har spillet, har begge hold scoret
 • Southampton vandt deres seneste 4 hjemmekampe
 • Watford har ikke vundet 17 af 19 af deres seneste kampe
 • Southampton har har ikke tabt i 11 af 12 seneste kampe mod Watford
 • I 7 af de seneste 9 kampe Southampton har spillet mod Watford har begge hold scoret
 • I de seneste 6 Southampton hjemmekampe mod Watford var summen af mål under 3.5
 • Southampton har scorede i 9 af de senest 10 kampe mod Watford
 • I 5 ud af 6 seneste Southampton hjemmekampe mod Watford var antallet af mål under 2.5

Form Southampton mod Watford

Southampton drømmer om mere.

Southampton har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 3-1 sejr over West Ham. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 4-0 til Aston Villa, siden 2-1 mod Newcastle.

Watford håber på frisk start.

Watford har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 0-0 mod Manchester United, hvorefter de mod Arsenal tabte 2-3. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Wolves, der vandt 4-0.

Southampton kan i værste fald risikere at have hele 6 spillere på fraværslisten når de den kommende søndag igen skal i kamp. Med 2 spillere i karantæne er Southampton tvunget til at ændre i holdopstillingen, da Kyle Walker-Peters og Mohammed Salisu sidder i straffeboksen. Mohamed Elyounoussi, Jan Bednarek, Nathan Redmond, Lyanco, Nathan Tella og Alex McCarthy er alle ude af truppen, som Southampton tager imod Watford med på St. Mary’s Stadium. Watford ser ud til at skulle se bort fra 3 spillere til truppen, som på søndag møder Southampton. Blandt de 3 spillere, som må se til fra sidelinjen, er navne som Nicolas N’Koulou, Kwadwo Baah og Oghenekaro Etebo.

Southampton v Watford Indbyrdes historik

Southampton havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 1-0 tilbage i octubre 2021 i Premier League. Southampton møder Watford med en historik imellem klubberne, der siger 5-4-1 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 4 gange i de seneste 10 kampe mellem Southampton og Watford. Begge hold var på tavlen 7 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i Premier League

Tabellen i Premier League giver os et overblik over, hvordan Southampton og Watford hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 29. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på søndag på St. Mary’s Stadium i vente.

Formstærk måltyv

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Che Adams. Han har vist flaget for Southampton med 7 mål for sæsonen og stod desuden for 2 i de seneste seks kampe i alle turneringer.

Watford har til gengæld forhåbninger om, at Moussa Sissoko kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 9 mål i alle turneringer indtil videre, samt 2 i de seneste seks.