Southampton mod West Ham i Premier League runde 4 – optakt, odds og spilfiduser

Southampton tager den kommende lørdag imod West Ham i Premier League på St. Mary’s Stadium. Southampton afsluttede sidste sæson placeret 15 med 43 point. I runde 4 står de overfor West Ham, der lukkede sidste sæson ned som nummer 6 i Premier League med 65 point. Med en placering som nummer 13 i stillingen har Southampton samlet 2 point efter 3 kampe. På 7 point befinder West Ham sig rangeret som nummer 2 for 3 afviklede kampe. Bookmakerne giver Southampton33% chance for at tage tre point mod West Ham. Det svarer til, at man får 3.05 på oddset for sejr til Southampton, mens aufgjort giver 3.60 gange igen. En væddemål på en udesejr til The Hammers betaler dig pengene 2.25 gange igen på oddset. Southampton går ind til opgøret i Premier League mod The Irons i håb om at lukke hullet op til sidstnævnte i Premier League tabellen.

Vores tip

Facts og finurligheder for Southampton vs West Ham.

  • Southampton ikke vundet i de seneste 5 kampe i træk;
  • Southampton har indkasseret mål i seneste 23 af 25 kampe;
  • Southampton har indkasseret mål i de seneste 14 kampe i træk;
  • Southampton har indkasseret mål i de seneste 11 hjemmebane kampe i træk.
  • West Ham er ubesejret i de seneste 6 kampe i træk;
  • West Ham er ubesejret i de seneste 4 udebane kampe i træk;
  • West Ham har vundet i seneste 4 af 5 kampe;
  • West Ham har scoret i seneste 11 af 13 kampe.

Form Southampton vs West Ham

The Saints drømmer om mere.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for Southampton igennem de seneste ugers kampe. Southampton har i deres forgange tre kampe noteret sig en 1-1 uafgjort mod Manchester United, en 8-0 sejr mod Newport og senest en 2-2 uafgjort mod Newcastle.

The Hammers vanskelige at nedbryde.

The Irons går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. West Ham har i deres forgange tre kampe noteret sig en 4-2 sejr mod Newcastle, en 4-1 sejr mod Leicester og senest en 2-2 uafgjort mod Crystal Palace.

Det ligner en jævnbyrdig kamp, men i vores øjne lugter West Ham stadig af en smule mere værdi på oddset end Southampton. Bookmakerne har i skrivende stund oddset på en hjemmesejr til 3.05, hvorimod udesejren giver 2.25 på oddset.

Southampton v West Ham Indbyrdes historik

The Hammers vandt 3-0 på eget græs, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på London Stadium i maj 2021 i Premier League. Southampton går ind til opgøret med en historik mod West Ham, der siger 2-1-7 for deres seneste 10 kampe i Premier League. The Hammers har fået et mindre overtag i forhold til deres kommende modstander indenfor deres seneste 10 møder. Kampe som i øvrigt havde har haft en tendens til at byde på et større antal mål.

Stilling i Premier League

Hold øje med…

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på James Ward-Prowse. Han er topscorer for Southampton med 1 mål for sæsonen og præsterede desuden 1 i de seneste seks kampe.

The Hammers krydser til gengæld fingre for, at Michail Antonio kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 4 mål i alle turneringer i denne sæson, og leverede 5 i de seneste seks.