Southampton mod West Ham – Optakt, Spilfiduser, Odds

Southampton har fordel af hjemmebane på St. Mary’s Stadium, når West Ham kommer forbi den kommende søndag til et opgør i Premier League.

Southampton er nummer 17 i tabellen med 7 point efter 9 kampe, mens West Ham rangerer som nummer 13 med 10 point efter 9 kampe.

Southampton fik en seriøs øretæve i deres seneste kampe, og vil være tændte for at revanchere sig selv på søndag. West Ham bør have en særdeles vanskelig kamp i vente.

Det er ikke sådan, at Southampton ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 9 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 0.9 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 21 mål imod, et gennemsnit på 2.1 pr. kamp med 0 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er West Ham ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 9 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De indkasserede 13 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.3 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 2 gange i denne serie.

Southampton har kun spillet en enkelt gang uafgjort efter 9 kampe, hvori de noterede sig 2 sejre og 6 nederlag i Premier League. Southampton tabte deres foregående 4 opgør.

West Ham har indtil videre præsteret 3 sejre og 1 uafgjort samt 5 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Southampton v West Ham.

  • Southampton scorede i 23 af deres seneste 25 hjemmekampe
  • I 7 af de seneste 8 hjemmekampe Southampton har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Southampton i 13 af de seneste 14 hjemmekampe
  • Der er scoret imod Southampton i 11 af de seneste 12 kampe
  • Southampton tabte deres seneste 4 kampe
  • West Ham scorede i 9 af deres seneste 10 kampe
  • West Ham vandt 5 af 6 af deres seneste kampe
  • West Ham har ikke tabt 8 af 10 af deres seneste kampe
  • West Ham scorede i 5 af deres seneste 6 udekampe
  • Der er scoret imod West Ham i 6 af de seneste 8 kampe

Form Southampton mod West Ham

Southampton har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 1-0 af Aston Villa, før Everton satte sig igennem med 1-2. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Manchester City, der satte sig igennem med 4-0. Southampton præsterede kun én sølle sejr på St. Mary’s Stadium af de seneste seks mulige i ligaen. De spillede uafgjort 1 og tabte 4 af disse, hvori de scorede 7 mål og lukkede 10 ind.

West Ham har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Anderlecht nedlagt 0-1, hvorpå Fulham blev fejet til side med 3-1. Senest gik formen ud over Anderlecht, der blev slået med 2-1. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt West Ham to sejre, mens de spillede 0 uafgjort. De led 4 nederlag, mens de indkasserede 7 og scorede 7 mål.

Southampton opnåede 3 point for deres seneste 3 møder med hold, der ligger blandet de nederste seks i stillingen. De opnåede 1 sejre, scorede 2 og lukkede 3 mål ind. West Ham sikrede sig 2 sejre fra 3 scorede mål og 1 indkasserede i deres seneste 3 kampe mod hold, der ligger placeret blandt de nederste seks. Dette indbragte dem 6 point til kontoen.

Southampton vs West Ham – Seneste nyt

Southampton kan have op til 4 fraværende spillere, når de på søndag skal i kamp mod West Ham. Kyle Walker-Peters og Mohammed Salisu er ikke til rådighed for Southampton-truppen til deres kommende kamp, da de sidder over med karantæne.

Romeo Lavia og Valentino Livramento er blandt de 2 spillere, som mangler for Southampton på søndag.

West Ham ser ud til at skulle se bort fra 3 spillere til truppen, som den kommende søndag møder Southampton.

Det er navne som Michail Antonio, Maxwel Cornet og Naif Aguerd, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til St. Mary’s Stadium.

Southampton mod West Ham – indbyrdes historik

West Ham har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 9 indbyrdes opgør mod Southampton. Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 2-3 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten den kommende søndag. West Ham synes at have et godt øje til Southampton, som de har slået 6 gange i deres seneste 10 encounters. Bookmakerne har odds 2.44 på West Ham til at vinde igen.

Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 7 gange i de seneste 10 kampe mellem Southampton og West Ham. Begge hold var på tavlen 4 gange i deres seneste 10 møder.

Southampton mod West Ham Spiltips

Med bare ét mål i Premier League på det seneste er Adam Armstrong ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. West Ham sætter deres lid til, at Michail Antonio kan vise tænder igen efter 2 mål i de seneste seks kampe i Premier League.

Southampton høstede tre point i 3 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 1 gange og led 6 nederlag i denne serie. West Ham sikrede sig 4 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 2 gange samt 4 nederlag. Southampton har set 8 af deres seneste 10 hjemmekampe på St. Mary’s Stadium byde på over 2.5 mål. Af disse 10, var der over 3.5 mål i 2 af kampene. Der var over 2.5 mål i 4 af West Hams seneste 10 udekampe, der bød på over 3.5 mål 3 gange.

Der blev scoret over 2.5 mål i 7 kampe af de seneste 10 kampe mellem disse to hold. Southampton præsterede et gennemsnit på 0.8 mål, mens West Ham snittede 1.9 mål i disse. Begge hold scorede 4 gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i 7 af Southamptons sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.1 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i 5 af de forrige 10 kampe, som West Ham spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.7 mål i disse kampe.