Ingen målfest på Sydkysten når Southampton tager imod Wolves

Southampton har fordel af hjemmebane på St. Mary’s Stadium, når Wolves kommer forbi på søndag til et opgør i Premier League. Det er sidste sæsons nummer 15 med med 43 point, der byder velkommen til sidste sæsons nummer 13 i denne runde 6 i Premier League. Sidstnævnte lukkede sæsonen med en pointtotal i Premier League, der nåede op på med 45 point.

Efter 5 kampe afviklet er The Saints placeret nummer 15 i stillingen med 4 point. Der er 1 points forskel til Wolves, der som nummer 16 har samlet 3 point sammen.

Bookmakerne har Southampton som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 2.65, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Southampton 38% chance for at banke Wolves. En pointdeling betaler 3.20 i gevinst på oddset, hvor imod Wolves udbetaler 2.85 i gevinst på oddset for en sejr.

Vores tip

Facts og finurligheder for Southampton vs Wolves.

  • Southampton ikke vundet i de seneste 7 kampe i træk;
  • Southampton er ubesejret i de seneste 4 kampe i træk;
  • Southampton ikke vundet i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • Southampton har indkasseret mål i seneste 14 af 16 kampe.
  • Wolves har tabt i seneste 7 af 8 kampe;
  • I 8 of 10 seneste Wolves kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Wolves har indkasseret mål i seneste 10 af 12 kampe;
  • I 7 seneste Wolves udebane kampe i træk var antal mål UNDER 3.5.

Form Southampton vs Wolves

The Saints drømmer om mere.

Det er vanskeligt at pege fingre ad Southampton, da den seneste tids resultater i det store billede har levet op til forventningerne. Resultaterne for deres foregående tre kampe siger, at Southampton præsterede en 2-2 uafgjort mod Newcastle, hvorefter de noterede en 0-0 uafgjort mod West Ham, inden deres seneste kamp resulterede i en 0-0 uafgjort mod Manchester City.

Wolves drømmer om at stoppe ringe stime.

Wolves ankommer til kampen på søndag på nakken af en virkelig dårlig formkurve i de senere uger. Resultaterne for deres foregående tre kampe siger, at Wolves præsterede et 1-0 nederlag mod Manchester United, hvorefter de noterede en 2-0 sejr mod Watford, inden deres seneste kamp resulterede i et 2-0 nederlag mod Brentford.

På papiret virker parterne forholdsvis jævnbyrdige, men bedømt ud fra deres seneste præstationer ligner hjemmesejr til Southampton det bedste spil til 2.65 på oddset. Hos spilselskaberne er der netop nu 2.65 for en hjemmesejr på oddset og til gengæld odds 2.85 på gæsterne.

Southampton v Wolves Indbyrdes historik

Wolves vandt 2-1 på udebane, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på St. Mary’s Stadium i februar 2021 i Premier League. Southampton går ind til opgøret med en historik mod Wolves, der siger 3-2-3 for deres seneste 8 kampe i Premier League. De seneste 8 kampe mellem Southampton og Wolves har generelt været forholdsvis jævnbyrdige opgør.

Stilling i Premier League

Formstærk måltyv

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i James Ward-Prowse. Han har vist flaget for Southampton med 1 mål for sæsonen og stod desuden for 1 i de seneste seks kampe.

Wolves har til gengæld forhåbninger om, at Hee-Chan Hwang kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 1 mål i alle turneringer indtil videre, samt 1 i de seneste seks.