Southampton vs Leicester – Optakt, bedste Odds og gode tips

Southampton tager den kommende lørdag imod Leicester i Premier League på Southampton’s stadion.

Et kig på stillingen i turneringen viser, at den nuværende forskel mellem de to hold her er seks point og seks pladser.

Det er ikke sådan, at Southampton ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne syv mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til 0.7 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 17 mål imod, et gennemsnit på 1.7 pr. kamp med en clean sheets undervejs.

Leicester er i øjeblikket anstændige målscorere med 13 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.3 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 17 mål, mens Leicester præsterede en “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.7 mål pr. kamp.

Southampton er noteret for fem sejre, og har desuden spillet tre uafgjorte, ligesom det er blevet til 16 nederlag i Premier League i denne sæson.

Leicester kigger på syv sejre, samt tre uafgjorte såvel som 14 nederlag i Premier League. Leicester indkasserede mindst én kasse i deres seneste 9 kampe.

Vores tip

Facts og finurligheder for Southampton v Leicester.

  • I de seneste 12 Southampton kampe, har summen af mål været under 3.5
  • Der er scoret imod Southampton i 24 af de seneste 26 hjemmekampe
  • Der er scoret imod Southampton i 17 af de seneste 19 kampe
  • I de seneste 6 Southampton hjemmekampe, har summen af mål været under 3.5
  • Southampton var i tabte 5 af deres seneste 7 kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • 9 af Leicester’s seneste 10 udekampe havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod Leicester i 9 af de seneste 11 kampe
  • I de seneste 3 Leicester kampe, har summen af mål været over 2.5
  • Leicester har ikke tabt 4 af 5 af deres seneste kampe
  • Leicester vandt 3 af 4 af deres seneste kampe

Form Southampton mod Leicester

Southampton har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 0-1 sejr over Chelsea. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 1-0 til Leeds, siden 1-2 mod Grimsby. Southampton præsterede ikke en eneste sejr i deres foregående seks kampe hjemme på Southampton’s stadion. De spillede uafgjort en gange og led fem nederlag, mens de indkasserede 12 og scorede fire mål.

Leicester har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 3-0 af Manchester United, før Arsenal satte sig igennem med 0-1. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Blackburn, der satte sig igennem med 1-2. Leicester vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede nul uafgjort og led tre nederlag. De scorede ni mål, mens de samtidig indkasserede ni mål.

Southampton opnåede otte point for deres seneste otte møder med hold, der ligger blandet de nederste seks i stillingen. De opnåede to sejre, scorede otte og lukkede ti mål ind. Leicester sikrede sig fire sejre fra 12 scorede mål og fire indkasserede i deres seneste seks kampe mod hold, der ligger placeret blandt de nederste seks. Dette indbragte dem 12 point til kontoen.

Southampton vs Leicester – Seneste nyt

Southampton kan i værste fald risikere at have hele fire spillere på fraværslisten når de den kommende lørdag igen skal i kamp. Med tre spillere i karantæne er Southampton tvunget til at ændre i holdopstillingen, da Ainsley Maitland-Niles, Kyle Walker-Peters og Mohammed Salisu sidder i straffeboksen.

Armel Bella-Kotchap, Alex McCarthy, Juan Larios og Valentino Livramento er blandt de fire spillere, som mangler for Southampton på lørdag.

Leicester må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Premier League, da hele fire har skavanker af varierende art.

Boubakary Soumare, Kiernan Dewsbury-Hall, Dennis Praet, Jonny Evans, James Maddison, James Justin, Ricardo Pereira og Ryan Bertrand bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Leicester, når de drager til Southampton’s stadion.

Southampton mod Leicester – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Southampton med de tre point i en 1-2 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende lørdag. Leicester vandt fire af deres foregående ti kampe, mens Southampton vandt tre sejre i ti opgør. Leicester kan spilles til odds 2.60 hos spilselskaberne.

Southampton scorede mindst én gang i de seneste 4 indbyrdes opgør mod Leicester i Premier League. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset syv gange i de seneste ti kampe mellem Southampton og Leicester. Begge hold var på tavlen syv gange i deres seneste 10 møder.

Southampton mod Leicester Spiltips

Southampton vandt fire af deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer, mens det blev til seks nederlag. Leicester vandt seks af deres seneste 10 udekampe, og spillede nul uafgjort, mens det blev til fire nederlag. Southampton har ikke været alt for gode til at holde rent bur på Southampton’s stadion, da de kun noterede sig en sejre til nul i deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i syv kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Southampton præsterede et gennemsnit på 1.1 mål, mens Leicester snittede 2.3 mål i disse. Begge hold scorede syv gange i disse kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af Southamptons seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 0.8 mål i gennemsnit. Over 2.5 blev der scoret i fem af de forrige ti kampe, som Leicester spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.3 mål i disse kampe.