Southampton vs Liverpool – Spilfiduser, Optakt og Odds

Southampton tager på hjemmebanen St. Mary’s Stadium imod Liverpool, der kommer forbi den kommende søndag til et opgør i Premier League.

Ligaens bundprop, Southampton, har bare opnået 24 point for deres første 37 afviklede runder, mens gæsterne fra Liverpool har taget 66 point. Det placerer sidstnævnte som nummer 5 i Premier League stillingen.

Southampton kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.2 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 12 gange og indkasserede selv 26 mål. Det er 2.6 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur nul gange.

Liverpool ankommer til denne udekamp med en god historik på målfronten for de seneste ti kampe. Det er blevet til 2.3 mål pr. kamp, svarende til 23 mål i alt. I egen ende lukkede de ti mål ind, eller en mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent fire gange.

Southampton er noteret for seks sejre, og har desuden spillet seks uafgjorte, ligesom det er blevet til 25 nederlag i Premier League i denne sæson. Southampton tabte deres foregående 5 opgør.

Liverpool har indtil videre præsteret 19 sejre og ni uafgjorte samt ni nederlag i Premier League. Liverpool bragte sig på måltavlen i deres seneste 9 kampe i træk.

Vores tip

Facts og finurligheder for Southampton v Liverpool.

  • Der er scoret imod Southampton i 26 af de seneste 28 hjemmekampe
  • Southampton har ikke vundet deres seneste 11 kampe
  • Southampton har i tabte de seneste 3 hjemme kampe i træk ikke scorede et mål
  • Der er scoret imod Southampton i de seneste 10 kampe
  • Southampton var i tabte de seneste 3 hjemme kampe i træk involveret i opgør med færre end 0.5 mål
  • Liverpool har ikke tabt deres seneste 10 kampe
  • 11 af Liverpool’s seneste 13 udekampe havde under 3.5 mål
  • Liverpool vandt 7 af 8 af deres seneste kampe
  • Liverpool har i vandt 3 af de seneste 4 kampe ikke indkasseret et mål
  • Liverpool scorede i deres seneste 9 kampe

Form Southampton mod Liverpool

Southampton har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 4-3 af Nottingham Forrest, før Fulham satte sig igennem med 0-2. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Brighton, der satte sig igennem med 3-1. De gik ind til sæsonen som varme kandidater til nedrykning, og desværre for Southampton har de indtil videre levet op til forventningerne. Det er dog stadig muligt at redde sig, her hvor sæsonen lakker mod enden. Southampton vandt ingen af deres seneste seks ligakampe på St. Mary’s Stadium, men spillede uafgjort en gange og led fem nederlag. De lukkede 14 ind og scorede selv fire.

Liverpool er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 1-0 og 0-3 over Brentford samt Leicester. Serien blev dog bremset mod Aston Villa i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 1-1. Liverpool vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede en uafgjort og led to nederlag. De scorede 12 mål, mens de samtidig indkasserede syv mål.

Liverpool noterede sig 22 point efter syv sejre i deres seneste 11 kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede 29 mål, men indkasserede også ni selv.

Southampton vs Liverpool – Seneste nyt

Southampton kan i værste fald risikere at have hele fire spillere på fraværslisten når de på søndag igen skal i kamp. Ainsley Maitland-Niles, Kyle Walker-Peters og Mohammed Salisu er ikke til rådighed for Southampton-truppen til deres kommende kamp, da de sidder over med karantæne.

Armel Bella-Kotchap, Alex McCarthy, Juan Larios og Valentino Livramento er blandt de fire spillere, som mangler for Southampton den kommende søndag.

I værste fald må Liverpool finde sig i at have seks spillere ude til deres kommende duel i Premier League.

Det er navne som Virgil van Dijk, James Milner, Roberto Firmino, Diogo Jota, Luis Diaz og Arthur, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til St. Mary’s Stadium.

Southampton mod Liverpool – indbyrdes historik

Liverpool har trukket sig sejrrigt ud af de seneste 4 indbyrdes opgør mod Southampton i Premier League-regi. Med sejre på 3-1 og 2-1 i deres seneste to opgør mod Southampton ser Liverpool uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. Liverpool vandt ni af deres seneste ti opgør mod Southampton, og bookmakerne giver odds 1.40 på ny sejr til Liverpool.

I de seneste 3 indbyrdes opgør i Premier League imellem Southampton og Liverpool blev der scoret mindst tre mål hver eneste gang. Begge hold til at score gav kun gevinst i fire af de foregående ti opgør mellem Liverpool og Southampton.

Southampton mod Liverpool Spiltips

Han har hamret 19 mål ind så langt i turneringen og Mohamed Salah stod desuden for tre basser i sine seneste seks kampe i denne turnering. Der er ingen tvivl om, at han vil være sulten efter at føje endnu flere mål til samlingen, når han står overfor Southampton.

Begge hold scorede i tre af de seneste 10 hjemmekampe for Southampton. Begge scorede også i tre af de seneste 10 udekampe for Liverpool.

Der blev scoret over 2.5 mål i syv kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Southampton præsterede et gennemsnit på 0.5 mål, mens Liverpool snittede 2.5 mål i disse. Begge hold scorede fire gange i disse kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af Southamptons seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.2 mål i gennemsnit. Over 2.5 blev der scoret i seks af de forrige ti kampe, som Liverpool spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 2.3 mål i disse kampe.