Spanien fastholder grebet om førstepladsen

Kan Ukraine vende stimen, når de tirsdag aften træder ind på Stadion NSK i Kiev, eller bliver det Spanien, som formår at holde fast i førstepladsen i gruppen foran Tyskland?

For cirka 40 dage siden åbnede Ukraine gruppespillet med en stærk hjemmesejr over Schweiz, men siden er noget gået helt galt med formkurven hos de blå-gule. Tre nederlag i træk og 13 mål indkasseret i processen. Det borger ikke just for point mod en nation som Spanien.

Hos Spanien er Luis Enrique i færd med at spille et nyt slagkraftigt mandskab sammen, og de er måske endnu ikke helt titelkandidater i større turneringer, men talentmassen er uomtvistelig, og de har historisk et godt tag i Ukraine. Deres seneste fem møder resulterede alle i spansk sejr.

Hos Ukraine har træner Andriy Shevchenko adskillige hovedbrud at tumle med i forhold til en startopstilling, idet hjemmeholdet synes svært plaget af skader, udover svigtende form, hvorfor vi går efter, at Spanien kan holde Ukraine fra scoring for femte gang i træk i indbyrdes opgør.

Flere interessante tips