Spanien mod Georgien – Optakt, Spilfiduser, Odds

Spanien ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 4-0 og 7-1 i deres seneste to opgør mod Georgien.

Spanien ligger nummer 8 på verdensranglisten hos FIFA, mens Georgien befinder sig på en placering som nummer 76 i verden.

Hungary welcome Montenegro to their final match in the Euro 2024 qualifying campaign at the Puskas Arena in Budapest.

I deres seneste seks landskampe vandt Georgien to sejre, mens de spillede en kampe uafgjort. De led tre nederlag, mens de indkasserede 13 og scorede 16 mål.

Form Spanien mod Georgien

Spanien er i kongehumør før deres kommende opgave den kommende søndag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Skotland nedlagt 2-0, hvorefter det blev 0-1 mod Norge. Senest måtte også Cypern bøje sig i et 1-3 nederlag. seksSpanien har været intet mindre end frygtindgydende i deres seneste seks landskampe, hvori de høstede maksimum 18 point. De smaskede bolden i netmaskerne 24 gange, mens de indkasserede to mål.

Georgien har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod Norge gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 2-1. De revancherede de med en sejr på 4-0 over Cypern, inden de senest spillede 2-2 mod Skotland.

Spanien ankommer til deres næste kamp med en imponerende serie af 7 sejre i streg.

Georgien er oppe på 3 kampe i træk uden nederlag.

Vores tip

  • Spanien scorede i 41 af deres seneste 43 hjemmekampe
  • Spanien har ikke tabt 26 af 28 af deres seneste hjemmekampe
  • Spanien scorede i 31 af deres seneste 33 kampe
  • Spanien har i vandt de seneste 3 kampe i træk ikke indkasseret et mål
  • Spanien vandt deres seneste 6 kampe
  • 9 af Georgien’s seneste 10 udekampe havde under 3.5 mål
  • 8 af Georgien’s seneste 10 kampe havde over 2.5 mål
  • 6 af Georgien’s seneste 7 udekampe havde over 2.5 mål
  • Georgien scorede i 9 af deres seneste 11 kampe
  • Der er scoret imod Georgien i 8 af de seneste 10 kampe

Spanien vs Georgien – Seneste nyt

Spanien kan have op til fire fraværende spillere, når de den kommende søndag skal i kamp mod Georgien.

Mikel Oyarzabal, Jose Gaya, Daniel Carvajal og Nico Williams er blandt de fire spillere, som mangler for Spanien på søndag.

Spanien mod Georgien – indbyrdes historik

Spanien ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 4-0 og 7-1 i deres seneste to opgør mod Georgien. Spanien plejer at være ok med at møde Georgien, som de har besejret fem gange i deres seneste seks kampe. En historik, de uden tvivl går efter at udbygge på Estadio Jose Zorrilla.

Begge hold scorede i to af de seneste seks kampe mellem Spanien og Georgien.

Spilfiduser for kampen

Hold godt øje med Alvaro Morata, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten fire gange på det seneste for Spanien. For gæsterne præsterede Khvicha Kvaratskhelia tre mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

Spanien høstede tre point i syv af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led en nederlag i denne serie. Georgien sikrede sig seks sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt tre nederlag. Spanien holdt gæsterne på Estadio Jose Zorrilla fra scoring seks gange i deres seneste 10 hjemmekampe. Georgien præsterede et rent bur i tre af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i tre kampe af de seneste seks kampe mellem disse to hold. Spanien præsterede et gennemsnit på 2.67 mål, mens Georgien snittede 0.51 mål i disse. Begge hold scorede to gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Spaniens seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 2.4 mål på vejen. Der blev scoret over 2.5 mål i otte af de 10 seneste kampe, som Georgien spillede på tværs af alle turneringer, og de præsterede et gennemsnit på 2.5mål pr. kamp i denne serie.