Spanien mod Kroatien – Optakt, Spilfiduser, Odds

Det er første runde af gruppespillet i EM turneringen, og vi skal ser nærmere på kampen mellem Spanien og Kroatien. Der er kick off den kommende lørdag på Olympiastadion.

Spanien – Kroatien: Tips og odds

  • I de seneste 3 Spanien kampe i EM, har summen af mål været over 5.5
  • Spanien scorede i 20 af deres seneste 22 kampe i EM
  • I de seneste 4 Spanien kampe i EM, har summen af mål været over 4.5
  • Spanien vandt 8 af 10 af deres seneste kampe
  • I de seneste 4 Spanien kampe i EM, har summen af mål været over 3.5
  • Kroatien scorede i 14 af deres seneste 16 kampe
  • Der er scoret imod Kroatien i 11 af de seneste 12 kampe i EM
  • Kroatien vandt deres seneste 4 kampe
  • I de seneste 3 kampe i træk Kroatien har spillet i EM, har begge hold scoret
  • Kroatien har ikke tabt deres seneste 4 kampe

Spanien – Kroatien: H2H

Det seneste indbyrdes opgør i EM mellem Spanien og Kroatien fandt sted i juni 2023. Kampen gik ikke over i historien, men gav dog en stærk gevinst på oddset via resultatet 0-0. Spanien plejer at være ok med at møde Kroatien, som de har besejret fire gange i deres seneste otte kampe. En historik, de uden tvivl går efter at udbygge på Olympiastadion.

Begge hold scorede i fire af de seneste otte kampe mellem Spanien og Kroatien.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste otte kampe mellem disse to klubber. Spanien præsterede et gennemsnit på 2.14 mål, mens Kroatien landede et snit på 1.14 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen fire gange i disse kampene. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i syv af Spaniens seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 3.5 mål i gennemsnit. Over 2.5 blev der scoret i fem af de forrige ti kampe, som Kroatien spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.9 mål i disse kampe.

Spanien – Kroatien: Form

Spanien ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 3-3 mod Brazil. Herefter var de oppe imod Andorra i en kamp, der sluttede 5-0. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Northern Ireland, som blev nedlagt med 5-1. Spanien formåede at vinde fire af deres seneste seks landskampe, hvor de også spillede en uafgjort og tabte en. De scorede 18 mål og lukkede seks mål ind.

Kroatien har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Egypt nedlagt 2-4, hvorpå North Macedonia blev fejet til side med 3-0. Senest gik formen ud over Portugal, der blev slået med 1-2. Udeholdet har været i enestående form og leverede en perfekt stime på seks sejre i deres seneste seks landskampe. De har overgået deres modstandere på alle områder, scorede 17 mål, mens de kun indkasserede syv.

Spanien – Kroatien: Målscorere og kort

Hold godt øje med Alvaro Morata, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten tre gange på det seneste for Spanien. For gæsterne præsterede Ivan Perisic tre mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

Spanien – Kroatien: Startopstillinger

Spanien – Kroatien: Odds sammenligning