Spanien mod Schweiz – Optakt, Spilfiduser, Odds

Spanien træder ind på Estadio la Romareda til deres næstsidste kampe i gruppespillet i UEFA Nations League. De skal op imod Schweiz på lørdag, hvor begge er på udkig efter at slutte stærkt af. I det seneste opgør mellem disse to løb Spanien med de tre point i en 0-1 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende lørdag.

Efter de første fire runder af gruppespillet er Spanien nummer 1 med 8 point, mens Schweiz har 3 som nummer 4.

Spanien er stadig uden nederlag med yderst respektable 8 point efter de fire første runder af UEFA Nations League. Det har kastet en førsteplads af sig, og nu går de efter at sikre semifinalen allerede på lørdag.

Resultaterne har været middelmådige for Schweiz indtil videre med blot 3 point at fremvise for de første fire runder af UEFA Nations League. De går ind til runde fem velvidende, at de har brug for en sejr, hvis chancen for videre avancement skal leve lidt længere.

Form Spanien mod Schweiz

Spanien ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 2-2 mod Tjekkiet. Herefter var de oppe imod Schweiz i en kamp, der sluttede 0-1. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Tjekkiet, som blev nedlagt med 2-0. Spanien vandt fire af deres seneste seks hjemmekampe i UEFA Nations League, hvori de også spillede uafgjort 1 gange og led 1 nederlag. De scorede 12 mål og lukkede 4.

Schweiz har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 4-0 af Portugal. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 0-1 til Spanien, for så at svare igen med en 1-0 sejr over Portugal. Schweiz kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort 2 gange og led 3 nederlag. De indkasserede 9 mål og scorede selv 7.

Spanien er på en fin stime af 8 kampe i træk uden nederlag.

Vores tip

Facts og finurligheder for Spanien v Schweiz.

  • Spanien scorede i 34 af deres seneste 36 hjemmekampe
  • Spanien scorede i deres seneste 18 kampe
  • Spanien har ikke tabt 20 af 21 af deres seneste hjemmekampe
  • Spanien har ikke tabt 11 af 12 af deres seneste kampe
  • Spanien vandt 6 af 8 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Schweiz i 16 af de seneste 18 udekampe
  • Schweiz tabte deres seneste 3 udekampe
  • Schweiz har ikke vundet 7 af 9 af deres seneste udekampe
  • Schweiz scorede i 8 af deres seneste 10 kampe
  • Schweiz har ikke vundet 5 af 6 af deres seneste kampe

Spanien vs Schweiz – Seneste nyt

Schweiz ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Spanien på Estadio la Romareda.

Eray Cömert rejser ikke med Schweiz til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Spanien mod Schweiz – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Spanien med de tre point i en 0-1 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende lørdag. Spanien går til kampen mod Schweiz med en 3-2-1 statistik for deres seneste 6 møder. Det giver en sejrs-rate på 33%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Spilfiduser for kampen

Pablo Sarabia har 2 mål i seks UEFA Nations League kampe for Spanien, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Schweiz. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Haris Seferovic, der har banket 1 mål ind i UEFA Nations League.

Spanien var i stand til at vinde 5 af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort 4 gange. De led også 1 nederlag i denne serie. Schweiz sejrede i 3 af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort 3 gange og led 4 nederlag. Den er svær at kalde, hvem der præsterer kampens første mål her på lørdag. Spanien åbnede scoringen i ikke færre end 8 af deres seneste 10 hjemmekampe. Schweiz har også været hurtige til at få kampens første kasse sat ind. Det gjorde de i 6 af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 5 af Spaniens sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.8 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i 5 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.5 mål i disse kampe.