Spanien mod Skotland – Kamp Forhåndsvisning, Tips, Odds

Spanien tabte deres seneste indbyrdes møde i EM med Skotland, da Skotland noterede en sejr på 2-0. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor Spanien sikrede alle tre point via en sejr på 3-1.

Spanien ligger nummer 10 på verdensranglisten hos FIFA, mens Skotland befinder sig på en placering som nummer 31 i verden.

Spanien er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 0-0 mod Kroatien, før de bankede Georgien med 1-7. Senest blev Cypern nedlagt i en 6-0 sejr.

I deres seneste tre kampe formåede Skotland først at banke Georgien med 2-0. Herefter nedlagde de også Cypern med 0-3, inden stimen stoppede mod England, der vandt en 1-3 sejr.

Form Spanien mod Skotland

Spanien viste ikke meget nåde i deres seneste seks landskampe, hvor de vandt fem, spillede nul og tabte en. De scorede 23, mens de lukkede otte ind.

Skotland har været fremragende i deres seneste seks landskampe, der indbragte fem sejre, nul uafgjorte og et nederlag. De scorede 13 mål og indkasserede fire på deres vej.

Spanien går ind til deres næste kamp med imponerende 4 sejre i træk.

Vores tip

  • Spanien scorede i 40 af deres seneste 42 hjemmekampe
  • Spanien har ikke tabt 25 af 27 af deres seneste hjemmekampe
  • Spanien scorede i 29 af deres seneste 31 kampe
  • Spanien var i vandt de seneste 3 kampe i træk involveret i opgør med over 5.5 mål
  • I de seneste 3 Spanien kampe, har summen af mål været over 5.5
  • Skotland scorede i 20 af deres seneste 22 kampe
  • 11 af Skotland’s seneste 13 kampe havde under 3.5 mål
  • 9 af Skotland’s seneste 11 udekampe havde under 3.5 mål
  • 6 af Skotland’s seneste 7 udekampe havde over 2.5 mål
  • Skotland var i vandt 5 af deres seneste 6 kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål

Spanien vs Skotland – Seneste nyt

Spanien kan have op til tre fraværende spillere, når de den kommende torsdag skal i kamp mod Skotland. Alejandro Baena behøver ikke klæde om, når Spanien næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Daniel Carvajal og Nico Williams er alle ude af truppen, som Spanien tager imod Skotland med på Estadio de La Cartuja.

Skotland ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Spanien på Estadio de La Cartuja.

Kevin Nisbet rejser ikke med Skotland til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Spanien mod Skotland – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Skotland med de tre point i en 2-0 kamp, der blev spillet på Estadio de La Cartuja den 28 marts 2023. Spanien vandt to af deres foregående fire kampe mod Skotland, mens sidstnævnte vandt en af disse og resten sluttede uafgjort.

I tre af de tidligere fire kampe mellem Spanien og Skotland scorede begge hold.

Spilfiduser for kampen

Alvaro Morata har været den bedste målskytte i EM for hjemmeholdet med fire mål på det seneste. Spanien satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. Skotland kigger til gengæld mod Scott McTominay i håb om, at han kan udvide totalen på seks mål i hans seneste kampe i EM.

Spanien var i stand til at vinde syv af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort to gange. De led også en nederlag i denne serie. Skotland sejrede i seks af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort to gange og led to nederlag. Begge hold scorede i to af de seneste 10 hjemmekampe for Spanien. Begge scorede også i tre af de seneste 10 udekampe for Skotland.

Der blev scoret over 2.5 mål i to kampe af de seneste fire kampe mellem disse to hold. Spanien præsterede et gennemsnit på 1.75 mål, mens Skotland snittede 1.5 mål i disse. Begge hold scorede tre gange i disse kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af Spaniens seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 2.7 mål i gennemsnit. Der var over 2.5 mål i syv af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 1.9 mål i disse kampe.