Spanien mod Tyskland – Optakt, Spilfiduser, Odds

Spanien – Tyskland: Tips og odds

  • Spanien vandt 14 af 16 af deres seneste kampe
  • Spanien scorede i 24 af deres seneste 26 kampe i EM
  • Spanien har ikke tabt 15 af 16 af deres seneste kampe
  • Spanien scorede i 15 af deres seneste 16 kampe
  • Spanien vandt 7 af 8 af deres seneste kampe i EM
  • Tyskland har ikke tabt deres seneste 8 kampe
  • 8 af Tyskland’s seneste 9 kampe havde under 3.5 mål
  • Tyskland scorede i 12 af deres seneste 14 kampe
  • Tyskland var i vandt 6 af deres seneste 8 kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål
  • Tyskland vandt 6 af 8 af deres seneste kampe

Spanien – Tyskland: H2H

Respekten for rivalen vejede i sidste ende tungere end lysten til sejr, da Spanien og Tyskland senest mødte hinanden i EM. En sejr havde lunet godt på begges konto, men kampen mundede ud i 1-1 på Stuttgart Arena. Spanien går til kampen mod Tyskland med en 4-3-2 statistik for deres seneste ni møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 44%.

I de seneste ni indbyrdes opgør mellem Spanien og Tyskland fandt begge vej til netmaskerne fem gange.

Der var under 2.5 mål i tre kampe af de forgange ni kampe mellem de to klubber her. Mens Spanien har et gennemsnit på 1.66 mål i de opgør, har Tyskland et snit på 0.99 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst fire gange. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i syv af Spaniens seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 2.8 mål i gennemsnit. Over 2.5 blev der scoret i fire af de forrige ti kampe, som Tyskland spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.8 mål i disse kampe.

Spanien – Tyskland: Form

Spanien er i kongehumør før deres kommende opgave på fredag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Italien nedlagt 1-0, hvorefter det blev 0-1 mod Albanien. Senest måtte også Georgien bøje sig i et 4-1 nederlag. toSpanien har været intet mindre end frygtindgydende i deres seneste seks landskampe, hvori de høstede maksimum 18 point. De smaskede bolden i netmaskerne 19 gange, mens de indkasserede fem mål.

Tyskland virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Ungarn, der blev nedlagt 2-0. Herefter spillede de 1-1 mod Schweiz, hvorpå Danmark blev besejret 2-0. Tyskland præsterede flotte fire sejre i deres seks landskampe, der også gav dem to uafgjorte og nul nederlag. De smækkede 12 mål i kassen, mens de indkasserede tre.

Spanien – Tyskland: Målscorere og kort

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Alvaro Morata, der viser god form for Spanien. Han fandt vej til netmaskerne to gange i hans seneste kampe i EM. Dén total øger han gerne mod Tyskland.Gæsterne krydser fingre for Kai Havertz til at score igen efter tre EM mål i deres seneste kampe i denne turnering.

Spanien – Tyskland: Startopstillinger

Spanien – Tyskland: Odds sammenligning