Spanien mod Tyskland – Optakt, Spilfiduser, Odds

Det er anden runde af gruppespillet i FIFA VM turneringen, og vi skal ser nærmere på kampen mellem Spanien og Tyskland. Der er kick off den kommende søndag på Al Bayt Stadium.

Efter den første runde af kampe i gruppespillet er Spanien nummer 1 med 3 point, mens Tyskland har 0 point og er nummer 3. Hjemmeholdet Spanien går ind til kampen som nummer 7 på FIFA verdensrangliste, mens gæsterne fra Tyskland kommer til kampen den kommende søndag som nummer 11.

Der er høje forventninger til, at Spanien kan tage en sikker førsteplads i gruppespillet, og de drømmer selv om igen at opleve mindst en semifinale.

Tyskland gik ind til slutrunden som store med-favoritter hos bookmakerne til at både vinde deres gruppe samt nå langt ved turneringen. Den vurdering skal muligvis ændres efter chok-nederlaget i første runde mod Japan.

Form Spanien mod Tyskland

Spanien har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 1-2 til Schweiz. De svarede stærkt igen mod Portugal, som blev slået 0-1, før de sejrede 7-0 over Costa Rica. Spanien var i stand til at vinde 7 af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort 2 gange. De led også 1 nederlag i denne serie.

Spanien er velkørende på målfronten inden deres kamp på søndag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste 10 kampe. Spanien præsterede flotte 2.3 mål pr. kamp, eller sammenlagt 23 kasser. De indkasserede 17 mål, et gennemsnit på 1.7 pr. kamp med clean sheets i 5 af dem.

Tyskland har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 3-3 kamp mod England, før de sejrede 0-1 mod Oman. Desværre blev sejren fulgt op af et 1-2 nederlag mod Japan. Tyskland vandt beskedne 3sejre i deres seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne 5gange, mens de tabte 2kampe.

Tyskland kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.7 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel på søndag. De lavede selv 17 garn i takt med, at de måtte finde sig i 10 mål imod. Det giver et snit på 1 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 3 gange.

Spanien kunne ikke have ønsket sig en bedre start på FIFA VM turneringen. De smadrede totalt Costa Rica og oser af selvtillid før deres kommende kamp oven på sådan en 7-0 sejr. Tyskland endte med et snævert 2-1 nederlag mod Japan i deres første gruppekamp ved FIFA VM. Det tvinger dem til at få noget ud af kampen her i anden runde, hvis de ikke skal slås knockout med det samme.

Vi regner ikke med udesejren til Tyskland, men stoler på den anden side heller ikke helt nok på Spanien til at kunne klare sig uden en gardering. Man kan vælge dobbeltchance eller den lidt mere givtige draw-no-bet for et højere odds.

Facts og finurligheder for Spanien v Tyskland.

  • Spanien scorede i deres seneste 21 kampe
  • Spanien har ikke tabt 13 af 15 af deres seneste kampe
  • Spanien vandt 4 af 5 af deres seneste kampe
  • 4 af Spanien’s seneste 5 kampe havde under 3.5 mål
  • Tyskland har ikke tabt 17 af 19 af deres seneste kampe
  • Tyskland scorede i 17 af deres seneste 19 kampe
  • 7 af Tyskland’s seneste 9 kampe havde under 2.5 mål
  • I 6 af de seneste 8 kampe Tyskland har spillet, har begge hold scoret
  • 7 af Tyskland’s seneste 9 kampe havde under 3.5 mål

Stilling

Spanien mod Tyskland – indbyrdes historik

Spanien går til kampen mod Tyskland med en 4-2-2 statistik for deres seneste 8 møder. Det giver en sejrs-rate på 50%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Begge hold scorede i 4 af de seneste 8 kampe mellem Spanien og Tyskland.

Topscorer

Da en ny FIFA VM turnering kun lige har taget sin begyndelse, er det fortsat svært at sige, hvem der profilerer sig mest på målfronten. For både Spanien og Tyskland er der dog masser af spændende spillere, og vi har oplistet nogle af de formstærke navne, der kan forventes på måltavlen.

Vinder – Uafgjort – Vinder

Spanien høstede tre point i 7 af deres foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 2 gange og led 1 nederlag i denne serie. Tyskland sikrede sig 3 sejre i deres seneste 10 kampe, hvor det også blev til uafgjort 5 gange samt 2 nederlag.

Antal mål: Over – Under

Der blev scoret over 2.5 mål i 6 af Spaniens sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.5 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i 3 af de forrige 10 kampe, som Tyskland spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.6 mål i disse kampe. Spanien var på måltavlen i deres seneste 22 i træk.

Der blev scoret over 2.5 mål i 3 kampe af de seneste 8 kampe mellem disse to hold. Spanien præsterede et gennemsnit på 1.76 mål, mens Tyskland snittede 1.02 mål i disse. Begge hold scorede 4 gange i disse kampe.

BTTS & FIRST TO SCORE

Spanien scorede kampens første mål i 9 times af deres seneste 10 hjemmekampe. Tyskland scorede kampens åbningsmål i 7 af deres seneste 10 udekampe.

Spanien præsterede at åbne scoringen ikke færre end 8 gange i deres seneste 10 kampe. Gæsterne fra Tyskland præsterede noget lignende ved at score åbningsmålet i 7 af deres seneste 10 kampe.