Brøndby jagter europæisk overlevelse i Prag

Sparta Prag og Brøndby IF træder ind i rampelyset på torsdag på Generali Arena til deres sidste kamp i gruppespillet i denne sæsons Europa League. Vi skal have sat navne på de sidste deltagere i forårets knald-eller-fald kampe i denne sjette og sidste runde. 

Når det kommer til mål, er Sparta Prag ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 13 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.3 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 17 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.7 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs. 

Hvad målscoring angår, er Brøndby IF ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 10 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1 pr. kamp. De indkasserede 21 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2.1 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 1 gang i denne serie.

Sparta Prag v Brøndby IF statistik og historik

Spørger du bookmakerne er Sparta Prag favoritter til sejren. Den bedste pris at hente sig på oddset er -143, da Sparta Prag vurderes til at have 59%chance for at slå Brøndby IF. Ønsker man istedet at satse på uafgjort, er der +280 at hente sig på oddset, mens sejr til Brøndby IF kan spilles til +375.

Hverken Sparta Prag eller Brøndby kan nå at gå videre i Europa League. Begge kan dog håbe på tredjepladsen, men for Brøndby kræver det så en sejr. Kun tre point kan få dem til at overhale tjekkerne torsdag aften, men de blå-gule har til gengæld intet at tabe. Det bør blive en varm aften i Prag, i overført betydning, hvor Brøndby forhåbentlig kan sikre klubbens første sejr i Europa i denne omgang.

 

Facts og finurligheder for Sparta Prag v Brøndby IF.

  • Sparta Prag har tabt i de seneste 3 kampe i træk;
  • Sparta Prag har indkasseret mål i seneste 18 af 20 kampe;
  • I 4 of 6 seneste Sparta Prag kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Sparta Prag $NON_SCORING i seneste 4 af 6 kampe.
  • Brøndby IF ikke vundet i de seneste 7 kampe i træk;
  • Brøndby IF har tabt i de seneste 6 udebane kampe i træk;
  • Brøndby IF har tabt i seneste 10 af 11 udebane kampe;
  • Brøndby IF har indkasseret mål i seneste 14 af 16 kampe.

Lineup Sparta Prag vs Brøndby IF

Form Sparta Prag mod Brøndby IF

Sparta Prag har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 2-0 til Rangers. De svarede stærkt igen mod Slovan Liberec, som blev slået 2-1, før de sejrede 2-1 over Karvina.

Det er alt eller intet for Brøndby IF i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 1-3 nederlag mod Lyon, hvortil de svarede igen mod Randers FC i en 1-0 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 0-2 mod FC Midtjylland.

Sparta Prag v Brøndby IF Indbyrdes historik

Sidste gang Sparta Prag spillede imod Brøndby IF var uafgjort på oddset et velbetalt væddemål. Rivalerne delte i porten, da kampen på Brøndby Stadion sluttede 0-0. Sparta Prag går ind til opgøret med en historik mod Brøndby IF, der siger 0-1-0 for deres seneste 1 kampe i Europa League.

 

Spørger du bookmakerne er Sparta Prag favoritter til sejren. Den bedste pris at hente sig på oddset er 1.75, da Sparta Prag vurderes til at have 59%chance for at slå Brøndby IF. Ønsker man i stedet at satse på uafgjort, er der 4.00 at hente sig på oddset, mens sejr til Brøndby IF kan spilles til 4.75.

Topscorer i form

Sparta Prag kigger igen mod Matej Pulkrab til at stå for de nødvendige scoringer. Han har været varm på det seneste med 4 kasser i de seks foregående kampe. Det er vanskeligt at komme udenom Mikael Uhre, når snakken går på en målscorer for Brøndby IF. Mikael Uhre formåede at nette 5 gange i de foregående seks kampe.