Måltyven Eriksen skal udvide Inters stime mod Spezia

Hjemmeholdet Spezia står overfor en stor udfordring på Stadio Alberto Picco, hvor Inter er storfavoritter til sejr hos bookmakerne. Spezia er placeret som nummer 14 i tabellen med 32 point efter 31 kampe. Inter indtager en 1. plads i stillingen med 75 point.

I deres nuværende form vil Inter sætte næsen op efter at holde momentum vedlige, når de går ind til kampen mod Spezia.

Spezia drømmer om mere.

Der er vanskeligt at pege fingre ad Spezia, da den seneste tids resultater i det store billede har levet op til forventningerne. Deres seneste tre kampe gav først Spezia et 2-1 nederlag mod Lazio, herefter fulgte en 3-2 sejr mod Crotone, mens de i den seneste kamp blev smadret af Bologna i et 4-1 nederlag.

Spezia har noteret sig 3 sejre og 1 nederlag i de seneste 6 kampe hjemme. Ikke desto mindre synes der er at være optræk til en øretæve på onsdag.

Inter i fantastisk form.

Inter ser utroligt giftige ud i øjeblikket, hvor de spadserer fra det ene gode resultat til det næste. Resultaterne for de foregående tre kampe siger, at Inter sikrede sig en 2-1 sejr mod Sassuolo, hvorefter de noterede en 1-0 sejr mod Cagliari for senest at agere den ene part i en 1-1 uafgjort mod SSC Napoli.

Inter har leveret solide præstationer på udebane med 4 sejre i de seneste 6 kampe siden februar. Yderligere en sejr til kontoen virker ikke som et usandsynligt udfald den kommende onsdag.

Spezia vs Inter h2h

Head-2-Head

Inter skal udvide overlegen historik

Inter havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-1 tilbage i december 2020 i Serie A.

  • Spezia er ubesejret i de seneste 5 hjemmebane kampe i træk;
  • I 9 of 11 seneste Spezia kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Spezia har indkasseret mål i de seneste 9 kampe i træk;
  • I 5 seneste Spezia kampe i træk var antal mål OVER 2.5.
  • Inter er ubesejret i de seneste 15 kampe i træk;
  • Inter er ubesejret i de seneste 8 udebane kampe i træk;
  • Inter har vundet i seneste 11 af 12 kampe;
  • Inter har vundet i seneste 5 af 6 udebane kampe.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: Spezia giver 8.00 for en sejr, uafgjort betaler 4.75 retur, mens Inter giver 1.36 på oddset.