Spezia mod Sampdoria i Serie A runde 23 – optakt, odds og spilfiduser

Spezia byder velkommen til Sampdoria i Serie A den kommende søndag på Stadio Alberto Picco.

Som nummer 15 har Spezia formået at skrabe 22 point sammen for 22 kampe. Med 20 point har Sampdoria for 22 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 16 i Serie A.

Udover håneret og tre point har Sampdoria også udsigt til at overhale Spezia i Serie A stillingen. Det kræver dog en sejr på søndag, men motivationen vil være i top.

Når det kommer til mål, er Spezia ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 10 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 16 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.6 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Sampdoria ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 14 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.4 pr. kamp. De indkasserede 15 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.5 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 1 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Spezia v Sampdoria.

 • Der er scoret imod Spezia i 24 af de seneste 26 hjemmekampe
 • Spezia har ikke vundet 10 af 12 af deres seneste hjemmekampe
 • Spezia scorede i deres seneste 5 kampe
 • Spezia har ikke tabt 4 af 5 af deres seneste kampe
 • Spezia vandt 3 af 4 af deres seneste kampe
 • I 10 af de seneste 11 kampe Sampdoria har spillet, har begge hold scoret
 • Sampdoria scorede i 17 af deres seneste 19 kampe
 • Sampdoria tabte deres seneste 4 kampe
 • I de seneste 3 kampe i træk Spezia har spillet mod Sampdoria har begge hold scoret
 • I de seneste 3 Spezia kampe mod Sampdoria var summen af mål over 2.5
 • Spezia har scoret imod i de seneste 3 kampe i træk de har spillet mod Sampdoria
 • Spezia har scorede i de seneste 3 kampe i træk de har spillet mod Sampdoria

Form Spezia mod Sampdoria

Spezia fortsætter pointhøsten.

Spezia har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 2-1 til Verona. De svarede stærkt igen mod Genoa, som blev slået 1-0, før de sejrede 2-1 over AC Milan.

Sampdoria fanget i stime af nederlag.

Sampdoria har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 1-0 af SSC Napoli, før Torino satte sig igennem med 1-2. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Juventus, der satte sig igennem med 4-1.

Spezia v Sampdoria Indbyrdes historik

Sampdoria havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-1 tilbage i October 2021 i Serie A. Spezia går ind til opgøret med en historik mod Sampdoria, der siger 1-1-1 for deres seneste 3 kampe i Serie A.

Stilling i Serie A

Stillingen i Serie A inden den kommende runde 23 fortæller os, hvor Spezia og Sampdoria ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på søndag på Stadio Alberto Picco.

Flere mål i vente

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Emmanuel Quartsin Gyasi. Han har vist flaget for Spezia med 4 mål for sæsonen og stod desuden for 1 i de seneste seks kampe.

Sampdoria har til gengæld forhåbninger om, at Antonio Candreva kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 6 mål i alle turneringer indtil videre, samt 0 i de seneste seks.