Spiltip: Superodds på Suarez

Tirsdag aften blev der taget hul på en midtuge-runde i La Liga med to kampe afviklet. Onsdag aften fortsætter de med fire kampe, og det er Atletico Madrid, som har fornøjelsen af at åbne ballet i aften på udebane mod Huesca kl. 19.00 på Estadio El Alcoraz.

Oddset på Atleti-sejr over oprykkerne er beskedne, men der er mere guf at hente ved at zoome ind på en specifik spiller. Dur ikke, væk, sagde de hos FC Barcelona, og så måtte Luis Suarez pakke sit gode tøj og fedte af. En så farlig man får selvfølgelig ikke lov at gå arbejdsløs, og da Diego Simeone hørte, at den Suarez var til at få fat i, var han ikke sen til at hænge i røret til uruguayaneren.

“Det er fint”, sagde Suarez og flyttede fra Cataloniens hovedstad til selve Spaniens hovedstad. Søndag fik manden så sin debut for karrierens sjette klub på senior-plan, da han blev skiftet ind i weekendens kamp mod Granada.

I det 71. minut kom han på banen i stedet for en anden kriger, Diego Costa, og 14 minutter senere havde han åbnet sin målkonto for Atleti. Fem minutter senere var han noteret for to pinde. Værsågod at skylle! Onsdag aften giver Comeon.dk et boostet odds på Suarez i form af 2.50 gange pengene igen på en ny scoring på et hvilket som helst tidspunkt. Det ser en del federe ud end en satsning på to-tallet.

Flere interessante tips