Sporting CP mod Eintracht Betting Odds, Statistik, Form, Spilfiduser

Sporting CP byder velkommen til Eintracht, når de skal op imod hinanden på Estadio Jose Alvalade til en spændende kamp i den kommende tirsdag. Det er en af de sidste 16 kampe, der afslutter gruppespillet i Champions League i denne omgang.

De har opnået 7 point i deres første fem gruppekampe i Champions League, hvorved Sporting CP stadig står med en god mulighed for at nå videre fra gruppespillet. Der kommer således ikke til at mangle motivation hos hjemmeholdet før sidste kamp.

Med 7 point på kontoen for deres første fem Champions League kampe har Eintracht kikkerten rettet mod videre adgang fra gruppespillet. Det kræver dog en sejr her i sjette runde.

Sporting CP har før opgøret på tirsdag et anstændigt gennemsnit på 1.6 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 16 mål samtidig med, at de indkasserede 17 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.7 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 4 gange.

Hvad målscoring angår, er Eintracht ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 5 gange i deres foregående 2 kampe, et gennemsnit på 1 pr. kamp. De indkasserede 7 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.4 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 2 gange i denne serie.

Sporting CP mod Eintracht Optakt

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Sporting CP i øjeblikket. Mod Casa Pia AC satte de sig igennem i en 3-1 sejr, før de spillede 1-1 mod Tottenham. I sidste runde gik de dog ned med 1-0 mod Arouca. Sporting CP vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til 0 uafgjorte og 3 nederlag. De scorede 10mål, men lukkede også 13 ind.

I deres seneste tre kampe formåede Eintracht først at banke Borussia Mönchengladbach med 1-3. Herefter nedlagde de også Marseille med 2-1, inden stimen stoppede mod B. Dortmund, der vandt en 1-2 sejr. Eintracht kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort 0 gange og led 1 nederlag. De indkasserede 3 mål og scorede selv 3.

Sporting CP er ganske vist favoritter, men deres nuværende form overbeviser os ikke. Vi foretrækker at kigge mod Eintracht til at nappe ét eller måske endda alle tre point.

Facts og finurligheder for Sporting CP v Eintracht.

  • Sporting CP har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste hjemmekampe
  • I 6 af de seneste 8 kampe Sporting CP har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Sporting CP i de seneste 8 kampe
  • Sporting CP scorede i 11 af deres seneste 13 hjemmekampe
  • Sporting CP scorede i 10 af deres seneste 12 kampe
  • Eintracht vandt deres seneste 4 kampe
  • Eintracht scorede i 10 af deres seneste 12 udekampe
  • Eintracht har ikke tabt 8 af 10 af deres seneste kampe
  • I 4 af de seneste 5 kampe Eintracht har spillet, har begge hold scoret
  • Eintracht scorede i 8 af deres seneste 10 kampe

Sporting CP vs Eintracht – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Sporting CP, når de skal i aktion mod Eintracht.

Daniel Braganca og Neto er blandt de 2 spillere, som mangler for Sporting CP på tirsdag.

Eintracht ser ud til at skulle se bort fra 3 spillere til truppen, som den kommende tirsdag møder Sporting CP.

Det er navne som Christopher Lenz, Makoto Hasebe og Ansgar Knauff, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Estadio Jose Alvalade.

Sporting CP mod Eintracht – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Sporting CP med de tre point i en 0-3 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende tirsdag.

Sporting CP mod Eintracht Spiltips

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Marcus Edwards, der viser god form for Sporting CP. Han fandt vej til netmaskerne 2 gange i hans seneste kampe i Champions League. Dén total øger han gerne mod Eintracht.

Gæsterne krydser fingre for Daichi Kamada til at score igen efter 2 Champions League mål i deres seneste kampe i denne turnering.

Sporting CP var i stand til at vinde 6 af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort 2 gange. De led også 2 nederlag i denne serie. Eintracht sejrede i 6 af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort 1 gange og led 3 nederlag. Eintracht har virkelig været klar fra første fløjt og scorede kampens første mål ikke færre end 7 gange i deres seneste 10 udekampe. Værterne fra Sporting CP scorede det første mål i 6 af de seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 5 af Sporting CPs seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.3 mål på vejen. Der blev scoret mere end 2.5 mål i 7 af de seneste 10 kampe, som Eintracht spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 2 mål undervejs i processen.