Sporting CP mod Marseille Betting Odds, Statistik, Form, Spilfiduser

Vi er halvvejs igennem gruppespillet i Champions League turneringen i denne sæson. Foran ligger en kamp i runde fire mellem Sporting CP og Marseille på onsdag på Estadio Jose Alvalade.

Halvvejs igennem gruppespillet kan Sporting CP kigge på 6 opnåede point, hvilket giver en placering som nummer 1 i stillingen. Marseille befinder sig placeret som nummer 4 på 3 point. Med 6 point på kontoen for deres første tre kampe i Champions League gruppespillet har Sporting CP kikkerten rettet mod videre adgang. De sigter selvfølgelig imod at holde momentum gående i denne fjerde runde. En sejr kan være nok til at sikre deltagelse i knockout-runden samt holde liv i målet om at tage førstepladsen i gruppen. Marseille rejser til deres udekamp i runde fire af gruppespillet i Champions League med 3 point i stillingen. De er simpelthen nødt til at jagte point på Estadio Jose Alvalade, hvis de skal gøre sig forhåbninger om at se næste runde. Uafgjort kan med lidt held være nok, men sejr ligner en nødvendighed for at ende i top to.

Sporting CP har før opgøret den kommende onsdag et anstændigt gennemsnit på 1.9 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 19 mål samtidig med, at de indkasserede 16 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.6 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 4 gange.

Hvad målscoring angår, er Marseille ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 7 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.7 pr. kamp. De indkasserede 19 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.9 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 0 gange i denne serie.

Sporting CP har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Gil Vicente med 3-1. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 4-1 mod Marseille. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 1-2 over Santa Clara. Sporting CP præsterede flotte fire hjemmesejre af de seneste seks på eget græs i Champions League, mens 0 sluttede uafgjort og det blev til 2 nederlag. De hamrede 13 i kassen selv, mens de lukkede 12 mål ind.

I deres seneste tre kampe formåede Marseille først at banke Angers med 0-3. Herefter nedlagde de også Sporting CP med 4-1, inden stimen stoppede mod AC Ajaccio, der vandt en 1-2 sejr. Marseille vandt ingen af deres foregående seks udekampe i Champions League, som i stedet kastede 0 uafgjorte og 6 nederlag af sig. De lukkede 14 mål ind og scorede selv 2.

Såvel Sporting CP som Marseille har lige lovlig vanskeligt ved at holde buret rent i disse tider. Vi sætter derfor næsen op efter en kamp med scoringer af begge parter.

Facts og finurligheder for Sporting CP v Marseille.

  • Sporting CP har ikke tabt 12 af 14 af deres seneste hjemmekampe
  • Sporting CP scorede i 14 af deres seneste 16 hjemmekampe
  • Sporting CP scorede i 11 af deres seneste 13 kampe
  • I de seneste 3 kampe i træk Sporting CP har spillet, har begge hold scoret
  • Sporting CP vandt deres seneste 3 hjemmekampe
  • Marseille har ikke tabt 10 af 12 af deres seneste kampe
  • Marseille scorede i 10 af deres seneste 12 kampe
  • Marseille har ikke tabt 5 af 6 af deres seneste udekampe
  • Marseille scorede i 5 af deres seneste 6 udekampe
  • Der er scoret imod Marseille i 5 af de seneste 6 kampe

Sporting CP vs Marseille – Seneste nyt

Marseille ser ud til at skulle se bort fra 3 spillere til truppen, som den kommende onsdag møder Sporting CP.

Det er navne som Matteo Guendouzi, Jonathan Clauss og Sead Kolasinac, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Estadio Jose Alvalade.

Sporting CP mod Marseille – indbyrdes historik

Tilskuerne vil ikke have noget imod at få en lige så underholdende kamp, som sidste gang Sporting CP stod overfor Marseille. Det sluttede 4-1 i en fremragende Champions League duel imellem klubberne. Sporting CP går til kampen mod Marseille med en 0-1-2 statistik for deres seneste 3 møder. Det giver en sejrs-rate på 0%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Begge hold scorede i 3 af de seneste 3 kampe mellem Sporting CP og Marseille.

Hold godt øje med Nuno Santos, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten 2 gange på det seneste for Sporting CP. For gæsterne præsterede Dimitri Payet 2 mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

Sporting CP var i stand til at vinde 6 af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort 3 gange. De led også 1 nederlag i denne serie. Marseille sejrede i 4 af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort 2 gange og led 4 nederlag. Marseille præsterede 4 sejre uden at lukke mål ind i deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 2 kampe af de seneste 3 kampe mellem disse to hold. Sporting CP præsterede et gennemsnit på 0.99 mål, mens Marseille snittede 2.33 mål i disse. Begge hold scorede 3 gange i disse kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i 7 af Sporting CPs seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.8 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i 5 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.7 mål i disse kampe.