Sporting CP og Dortmund kæmper om andenpladsen

Sporting CP tager imod B. Dortmund den kommende onsdag til en kamp i næstsidste runde af gruppespillet i Champions League. Flere brikker kan falde på plads i denne runde, hvorfor det er vigtigt at komme fra Estadio Jose Alvalade med point på kontoen. 

Sporting CP har før opgøret på onsdag et anstændigt gennemsnit på 1.7 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 17 mål samtidig med, at de indkasserede 16 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.6 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 1 gange. 

B. Dortmund kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.4 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel på onsdag. De lavede selv 14 garn i takt med, at de måtte finde sig i 18 mål imod. Det giver et snit på 1.8 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 1 gange.

 

 

Sporting CP v B. Dortmund statistik og historik

Ifølge bookmakerne er B. Dortmund favoritter til sejren. Et væddemål på B. Dortmund giver dig netop nu 2.38 retur på oddset, hvilket svarer til, at bookmakerne giver dem 42% chance for at slå Sporting CP. Ønsker du at placere dine indsatser på Sporting CP, kan de spilles til 2.95 på oddset.

Sporting CP har opnået 6 point på deres første fire kampe i Champions League i denne sæson, hvorfor det stadig er muligt at gå videre til knockout-fasen. De skal regne med, at en sejr er nødvendig her for også at bevare chancen for førstepladsen. Hvis de er heldige, kan pointdeling i runde 5 dog også vise sig at række.

Med 6 point for deres første fire Champions League-kampe, er kvalifikation til knockout-fasen stadig indenfor rækkevidde for B. Dortmund. De skal sandsynligvis bruge en sejr for at bevare muligheden for at tage førstepladsen. Uafgjort kan dog med en smule held også være nok i denne 5. runde.

 

Nøgletal for Sporting CP og B. Dortmund.

  • Sporting CP har indkasseret mål i seneste 14 af 16 kampe;
  • I 4 of 6 seneste Sporting CP kampe var antal mål OVER 3.5;
  • Sporting CP har scoret i seneste 6 af 8 kampe;
  • I 4 of 6 seneste Sporting CP kampe var antal mål OVER 2.5.
  • B. Dortmund har scoret i seneste 17 af 19 kampe;
  • I 10 of 12 seneste B. Dortmund kampe var antal mål OVER 2.5;
  • B. Dortmund har indkasseret mål i seneste 9 af 11 kampe;
  • Der er scoret imod B. Dortmund i de seneste 8 af 10 kampe.

Lineup Sporting CP vs B. Dortmund

Form Sporting CP mod B. Dortmund

Sporting CP er i kongehumør før deres kommende opgave på onsdag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Vitoria de Guimaraes nedlagt 1-0, hvorefter det blev 4-0 mod Besiktas. Senest måtte også Pacos de Ferreira bøje sig i et 2-0 nederlag.

B. Dortmund har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 1-3 af Ajax. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 2-1 til RB Leipzig, for så at svare igen med en 2-1 sejr over VfB Stuttgart.

Sporting CP v B. Dortmund Indbyrdes historik

B. Dortmund havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 1-0 tilbage i september 2021 i Champions League. Sporting CP går ind til opgøret med en historik mod B. Dortmund, der siger 0-0-3 for deres seneste 3 kampe i Champions League.

Ifølge bookmakerne er B. Dortmund favoritter til sejren. Et væddemål på B. Dortmund giver dig netop nu 2.38 retur på oddset, hvilket svarer til, at bookmakerne giver dem 42% chance for at slå Sporting CP. Ønsker du at placere dine indsatser på Sporting CP, kan de spilles til 2.95 på oddset.

Manden med målnæsen

At præstere 5 mål i de foregående seks kampe for Sporting CP gør naturligt Pedro Goncalves til en spiller, alle modstandere holder et skarpt øje med. Det er vanskeligt at komme udenom Marco Reus, når snakken går på en målscorer for B. Dortmund. Marco Reus formåede at nette 3 gange i de foregående seks kampe for Sporting CP.