Manchester City sparker Sporting ud af Champions League i Lissabon

Sporting CP byder velkommen til Manchester City i hvad der er deres duel i 1/8-finalen af Champions League. Kampen sparkes igang på tirsdag på Estadio Jose Alvalade.

Har Sporting CP overhovedet en chance mod Manchester City i den første af to dueller, er spørgsmålet mange stiller sig selv. Det vil være en mindre overraskelse, hvis ikke Manchester City allerede har sikret videre deltagelse efter dette første møde.

Sporting CP v Manchester City statistik og historik

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: Sporting CP giver 11.50 for en sejr, uafgjort betaler 5.75 retur, mens The Citizens giver 1.28 på oddset.

Sporting CP har før opgøret på tirsdag et anstændigt gennemsnit på 1.9 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 19 mål samtidig med, at de indkasserede 18 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.8 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur en gang.

Manchester City skulle gerne føle sig stærkt kørende på den offensive front, når de rejser til deres kommende udekamp i Champions League. Deres seneste 10 kampe har kastet fine 2.4 scoringer af sig pr. kamp. Eller 24 mål alt i alt, mens de samtidig lukkede 13 mål ind i eget net. Det kaster et snit på 1.3 pr. kamp af sig, hvori de kæmpede sig til et “clean sheet” en gang.

Nøgletal for Sporting CP og Manchester City.

  • Sporting CP scorede i deres seneste 44 hjemmekampe
  • Sporting CP har ikke tabt 38 af 40 af deres seneste hjemmekampe
  • Sporting CP vandt 8 af 10 af deres seneste kampe
  • Manchester City vandt 15 af 17 af deres seneste kampe
  • I 6 af de seneste 8 udekampe Manchester City har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Manchester City i 6 af de seneste 8 udekampe

Lineup Sporting CP vs Manchester City

Form Sporting CP møder Manchester City

Sporting CP drømmer om mere.

Sporting CP er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 4-1 og 2-0 over Belenenses SAD samt Famalicao. Serien blev dog bremset mod FC Porto i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 2-2.

Manchester City i forrygende form.

Manchester City har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Fulham nedlagt 4-1, hvorpå Brentford blev fejet til side med 2-0. Senest gik formen ud over Norwich, der blev slået med 0-4.

Sporting CP v Manchester City Indbyrdes historik

The Citizens vandt 3-2 på eget græs, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Etihad Stadium i marts 2012 i Champions League. Sporting CP går ind til opgøret med en historik mod Manchester City, der siger 2-0-1 for deres seneste 3 kampe i Champions League.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: Sporting CP giver 11.50 for en sejr, uafgjort betaler 5.75 retur, mens Manchester City giver 1.28 på oddset.

Manden med målnæsen

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Pedro Goncalves. Han har vist flaget for Sporting CP med 4 mål for sæsonen og stod desuden for 1 i de seneste seks kampe.

The Sky Blues har til gengæld forhåbninger om, at Riyad Mahrez kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 5 mål i alle turneringer indtil videre, samt 3 i de seneste seks.