SSC Napoli mod AC Milan i Serie A runde 28 – optakt, odds og spilfiduser

Med begge hold på jagt efter en placering i top fire, kæmpes der om vigtige point, når SSC Napoli tager imod AC Milan den kommende søndag.

Som nummer 1 har SSC Napoli formået at skrabe 57 point sammen for 27 kampe. Med 57 point har AC Milan for 27 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 2 i Serie A.

AC Milan vil være super fokuserede på at lukke hullet op til førerholdet SSC Napoli, når de to klubber brager sammen i Serie A. Spørgsmålet er dog, om de på udebane kan komme i nærheden af at true turneringens duks.

Når det kommer til mål, er SSC Napoli ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 15 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.5 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 6 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 0.6 pr. kamp med 4 clean sheets undervejs.

AC Milan kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.7 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel den kommende søndag. De lavede selv 17 garn i takt med, at de måtte finde sig i 10 mål imod. Det giver et snit på 1 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 3 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for SSC Napoli v AC Milan.

Form SSC Napoli mod AC Milan

SSC Napoli håber på yderligere point til samlingen.

SSC Napoli har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Cagliari sluttede 1-1, hvorpå et 4-2 nederlag mod Barcelona fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Lazio blev nedlagt med 2-1.

AC Milan bøjer sig ikke

Efter tre point fra tre uafgjorte kampe i deres seneste tre opgaver, er AC Milan på udkig efter en sejr. Mod Salernitana spillede de 2-2, før de også delte point med Udinese i en 1-1 kamp. Ny remis fulgte, da de spillede 0-0 mod Inter.

SSC Napoli v AC Milan Indbyrdes historik

SSC Napoli formåede at holde buret rent i deres seneste opgør mod AC Milan i Serie A. I begge løb de også med tre point, da de vandt 1-0 i december 2021 og 1-0 i marts 2021. SSC Napoli går ind til opgøret med en historik mod AC Milan, der siger 5-4-1 for deres seneste 10 kampe i Serie A. I 5 af de seneste 10 opgør mellem SSC Napoli og AC Milan var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i Serie A

Stillingen i Serie A inden den kommende runde 28 fortæller os, hvor SSC Napoli og AC Milan ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende søndag på Diego Armando Maradona.

Manden med målnæsen

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Lorenzo Insigne. Han har vist flaget for SSC Napoli med 7 mål for sæsonen og stod desuden for 3 i de seneste seks kampe i alle turneringer.

AC Milan har til gengæld forhåbninger om, at Olivier Giroud kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 8 mål i alle turneringer indtil videre, samt 4 i de seneste seks.