SSC Napoli mod Ajax Betting Odds, Statistik, Form, Spilfiduser

SSC Napoli skal op imod Ajax den kommende onsdag i et opgør på Diego Armando Maradona. Spændingen spidser til her, hvor vi har nået fjerde runde af gruppespillet i Champions League.

Halvvejs igennem gruppespillet har SSC Napoli samlet 9 point, mens Ajax har opnået 3 point. Det placerer parterne som henholdsvis nummer 1 og 3 i stillingen. SSC Napoli går ind til deres kamp i fjerde runde af gruppespillet i Champions League i brandvarm form efter sejr i deres første tre kampe. Det giver dem en unik mulighed for at sikre videre adgang til næste runde allerede her med den fjerde sejr på stribe. Afhængig af resultatet i gruppens anden kamp kan uafgjort måske endda være nok til at sikre videre deltagelse for SSC Napoli. Ajax rejser til deres udekamp i runde fire af gruppespillet i Champions League med 3 point i stillingen. De er simpelthen nødt til at jagte point på Diego Armando Maradona, hvis de skal gøre sig forhåbninger om at se næste runde. Uafgjort kan med lidt held være nok, men sejr ligner en nødvendighed for at ende i top to.

SSC Napoli oser af selvtillid inden deres kamp den kommende onsdag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste 10 kampe. SSC Napoli præsterede flotte 2.4 mål pr. kamp, eller sammenlagt 24 kasser. De indkasserede 10 mål, et gennemsnit på 1 pr. kamp med clean sheets i 3 af dem.

Ajax rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående 10 kampe. Nydelige 2.3 mål pr. kamp, 23 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 15 gange, eller 1.5 gange pr. kamp, hvor de præsterede 3 clean sheets.

SSC Napoli er i kongehumør før deres kommende opgave den kommende onsdag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Torino nedlagt 3-1, hvorefter det blev 1-6 mod Ajax. Senest måtte også Cremonese bøje sig i et 1-4 nederlag. SSC Napoli præsterede flotte fire hjemmesejre af de seneste seks på eget græs i Champions League, mens 2 sluttede uafgjort og det blev til 0 nederlag. De hamrede 15 i kassen selv, mens de lukkede 4 mål ind.

Ajax har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Go Ahead Eagles sluttede 1-1, hvorpå et 1-6 nederlag mod SSC Napoli fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da FC Volendam blev nedlagt med 2-4. Ajax vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede 1 uafgjort og led 2 nederlag. De scorede 13 mål, mens de samtidig indkasserede 8 mål.

Vi regner med, at SSC Napoli sætter sig igennem på hjemmebane mod gæsterne fra Ajax. På samme tid tror vi dog ikke rigtigt på, at kampen på Diego Armando Maradona udvikler sig til ren målfest.

Facts og finurligheder for SSC Napoli v Ajax.

  • SSC Napoli har ikke tabt deres seneste 21 kampe
  • SSC Napoli har ikke tabt deres seneste 13 hjemmekampe
  • SSC Napoli scorede i deres seneste 15 hjemmekampe
  • SSC Napoli scorede i 25 af deres seneste 27 kampe
  • SSC Napoli vandt deres seneste 7 kampe
  • Ajax scorede i 49 af deres seneste 50 kampe
  • Ajax scorede i 45 af deres seneste 46 udekampe
  • I de seneste 4 kampe i træk Ajax har spillet, har begge hold scoret
  • I 6 af de seneste 8 udekampe Ajax har spillet, har begge hold scoret
  • Ajax har ikke vundet deres seneste 4 kampe

SSC Napoli vs Ajax – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for SSC Napoli, når de skal i aktion mod Ajax.

Amir Rrahmani og Victor Osimhen er blandt de 2 spillere, som mangler for SSC Napoli på onsdag.

SSC Napoli mod Ajax – indbyrdes historik

Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 1-6 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten på onsdag. SSC Napoli går til kampen mod Ajax med en 1-0-0 statistik for deres seneste 1 møde. Det giver en sejrs-rate på 100%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Begge hold scorede i 1 af de seneste 1 kampe mellem SSC Napoli og Ajax.

Arkadiusz Milik har 3 mål i seks Champions League kampe for SSC Napoli, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Ajax. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Mohammed Kudus, der har banket 3 mål ind i Champions League.

SSC Napoli vandt 7af deres foregående 10 kampe på eget græs og spillede 3gange uafgjort i en stime, der ikke kastede ét eneste nederlag af sig. Ajax vandt 6af deres seneste 10 udekampe på tværs af alle turneringer, mens de spillede uafgjort 1gange og tabte 3kampe. I deres seneste 10 udekampe scorede Ajax kampens åbningsmål 6 gange, mens gæsterne var på tavlen først i 10 af 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 1 kamp af de seneste 1 kamp mellem disse to hold. SSC Napoli præsterede et gennemsnit på 6 mål, mens Ajax snittede 1 mål i disse. Begge hold scorede 1 gang i disse kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i 7 af SSC Napolis seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 2.6 mål i gennemsnit. Der var over 2.5 mål i 7 af gæsternes seneste 10 kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 2.4 mål i disse kampe.