Garanti for underholdning når Atalanta kommer til Napoli

Førerholdet SSC Napoli vil være opsatte på at udbygge forspringet til Atalanta, når de to hold tørner sammen på lørdag i Serie A. De har en førsteplads at forsvare, men outsiderne vil være tændte på at skabe en overraskelse.

SSC Napoli er placeret som nummer 1 i tabellen med 36 point efter 15 kampe. Atalanta ligger på en placering som nummer 4 i stillingen med 31 point ovenpå deres 15 opgør.

Atalanta vil være super fokuserede på at lukke hullet op til førerholdet SSC Napoli, når de to klubber brager sammen i Serie A. Spørgsmålet er dog, om de på udebane kan komme i nærheden af at true turneringens duks.

SSC Napoli har før opgøret den kommende lørdag et anstændigt gennemsnit på 1.8 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 18 mål samtidig med, at de indkasserede 7 mål. Det kaster et gennemsnit på 0.7 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 6 gange.

Atalanta kan inden deres kommende opgave fremvise en rimeligt god målform for deres seneste 10 kampe. De har et gennemsnit på 2.6 mål pr. kamp, svarende til 26 mål i alt. De måtte finde sig i 13 scoringer imod, eller et snit på 1.3 pr. kamp, hvor de holdt rent bur 2 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for SSC Napoli v Atalanta.

  • SSC Napoli er ubesejret i de seneste 18 hjemmebane kampe i træk;
  • SSC Napoli har vundet i seneste 6 af 7 hjemmebane kampe;
  • SSC Napoli har scoret i seneste 40 af 42 kampe;
  • SSC Napoli har scoret i de seneste 23 hjemmebane kampe i træk.
  • Atalanta har vundet i de seneste 4 kampe i træk;
  • Atalanta er ubesejret i de seneste 8 kampe i træk;
  • Atalanta har vundet i de seneste 4 udebane kampe i træk;
  • Atalanta er ubesejret i de seneste 13 udebane kampe i træk.

Form SSC Napoli mod Atalanta

SSC Napoli håber på yderligere point til samlingen.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for Atalanta igennem de seneste ugers kampe. SSC Napoli har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod Spartak Moskva gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 2-1. De revancherede de med en sejr på 4-0 over Lazio, inden de senest spillede 2-2 mod Sassuolo.

Atalanta fortsætter pointhøsten.

SSC Napoli vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. Atalanta er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 3-3 mod BSC Young Boys, før de bankede Juventus med 0-1. Senest blev Venezia nedlagt i en 4-0 sejr.

I en kamp mellem to klubber i nogenlunde identisk form, hælder vi stadig til, at SSC Napoli formår at sætte sig igennem. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 2.05, hvilket svarer til, at bookmakerne giver SSC Napoli 49% chance for at banke Atalanta. En pointdeling betaler 3.65 i gevinst på oddset, hvor imod Atalanta udbetaler 3.35 i gevinst på oddset for en sejr.

SSC Napoli v Atalanta Indbyrdes historik

SSC Napoli tabte deres seneste indbyrdes møde i Serie A, da Atalanta noterede en sejr på 4-2. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor SSC Napoli sikrede alle tre point via en sejr på 4-1. Bookmakerne har SSC Napoli som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 2.05, hvilket svarer til, at bookmakerne giver SSC Napoli49% chance for at banke Atalanta. En pointdeling betaler 3.65 i gevinst på oddset, hvor imod Atalanta udbetaler 3.35 i gevinst på oddset for en sejr. SSC Napoli møder Atalanta med en historik imellem klubberne, der siger 4-1-5 for deres seneste 10 kampe i Serie A. De seneste 10 kampe mellem SSC Napoli og Atalanta har generelt været forholdsvis jævnbyrdige opgør.

Stilling i Serie A

Tabellen i Serie A giver os et overblik over, hvordan SSC Napoli og Atalanta hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 16. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende lørdag på Diego Armando Maradona i vente.

Hold øje med…

Hold øje med Fabian når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 5 gange i seks kampe for SSC Napoli, mens sæsontotalen læser 5 kasser lige nu.

Duvan Zapata har stået det rette sted 6 gange i seks kampe for Atalanta, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 9 mål.