SSC Napoli mod Inter i Serie A runde 25 – optakt, odds og spilfiduser

En placering i top 4 er på spil for begge parter, når SSC Napoli får besøg af Inter på Diego Armando Maradona. Der er med andre ord vigtige point på spil i deres duel i Serie A på lørdag.

SSC Napoli indtager en plads som nummer 2 i tabellen med 52 point efter 24 kampe. På de 24 runder Inter har afviklet, har de indsamlet 53 point og ligger nummer 1 i stillingen.

Motivationen bør være på plads hos SSC Napoli, som kan overhale Inter i stillingen den kommende lørdag med en sejr. Det vil gæsterne selvfølgelig være lige så motiverede for at forhindre, så en spændende duel bør være i vente på Diego Armando Maradona.

Når det kommer til mål, er SSC Napoli ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 15 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.5 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 9 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 0.9 pr. kamp med 4 clean sheets undervejs.

Inter rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående 10 kampe. Nydelige 2.2 mål pr. kamp, 22 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 4 gange, eller 0.4 gange pr. kamp, hvor de præsterede 7 clean sheets.

Vores tip

Facts og finurligheder for SSC Napoli v Inter.

 • SSC Napoli scorede i 27 af deres seneste 29 hjemmekampe
 • SSC Napoli vandt deres seneste 3 kampe
 • SSC Napoli har ikke tabt 5 af 6 af deres seneste kampe
 • Der er scoret imod SSC Napoli i 6 af de seneste 7 hjemmekampe
 • Inter har ikke tabt 19 af 21 af deres seneste kampe
 • I 5 af de seneste 6 kampe Inter har spillet, har begge hold scoret
 • Inter vandt 7 af 9 af deres seneste kampe
 • Der er ikke scoret imod Inter i 4 af de seneste 5 udekampe
 • SSC Napoli har har ikke tabt i 14 af 15 seneste hjemmekampe mod Inter
 • I 7 af de seneste 9 hjemmekampe SSC Napoli har spillet mod Inter har begge hold scoret
 • SSC Napoli har scorede i 13 af de senest 15 hjemmekampe mod Inter
 • I 7 ud af 9 seneste SSC Napoli hjemmekampe mod Inter var antallet af mål over 2.5
 • SSC Napoli har har ikke vundet i 8 af 9 seneste kampe mod Inter

Form SSC Napoli mod Inter

SSC Napoli bøjer sig ikke

SSC Napoli er i kongehumør før deres kommende opgave den kommende lørdag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Bologna nedlagt 2-0, hvorefter det blev 4-1 mod Salernitana. Senest måtte også Venezia bøje sig i et 2-0 nederlag.

Inter drømmer om mere.

Inter har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Venezia med 2-1. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 1-2 mod AC Milan. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 2-0 over Roma.

SSC Napoli v Inter Indbyrdes historik

Inter havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 3-2 tilbage i november 2021 i Serie A. SSC Napoli møder Inter med en historik imellem klubberne, der siger 2-3-5 for deres seneste 10 kampe i Serie A. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 3 gange i de seneste 10 kampe mellem SSC Napoli og Inter. Begge hold var på tavlen 4 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i Serie A

Stillingen i Serie A inden den kommende runde 25 fortæller os, hvor SSC Napoli og Inter ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på lørdag på Diego Armando Maradona.

Formstærk måltyv

Hold øje med Dries Mertens når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 3 gange i seks kampe for SSC Napoli, mens sæsontotalen læser 7 kasser lige nu.

Lautaro Martinez har stået det rette sted 3 gange i seks kampe for Inter, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 11 mål.