SSC Napoli mod Monza – Optakt, Spilfiduser, Odds

SSC Napoli byder velkommen til Monza i Serie A den kommende fredag på Diego Armando Maradona.

SSC Napoli er placeret som nummer 7 i tabellen i Serie A, da de indtil videre har opnået 27 point til samlingen. Monza har opnået 21 point, hvilket placerer dem som nummer 11 efter 17 runder.

Jagten på top seks for SSC Napoli kan blive til virkelighed, hvis de besejrer Monza på på fredag, hvilket lover en spændende kamp.

SSC Napoli kommer til deres næste Serie A kampe med et beskedent gennemsnit på 1.2 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 12 gange og indkasserede selv 15 mål. Det er 1.5 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur en gange.

Monza er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 11 mål, mens Monza præsterede to “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.1 mål pr. kamp.

SSC Napoli er noteret for otte sejre, og har desuden spillet tre uafgjorte, ligesom det er blevet til seks nederlag i Serie A i denne sæson. SSC Napoli har ikke holdt rent bur i deres seneste 6 kampe på stribe.

Monza har indtil videre præsteret fem sejre og seks uafgjorte samt seks nederlag i Serie A.

Vores tip

  • Der er scoret imod SSC Napoli i 10 af de seneste 11 hjemmekampe
  • 8 af SSC Napoli’s seneste 10 kampe havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod SSC Napoli i 8 af de seneste 9 kampe
  • SSC Napoli har ikke vundet 7 af 9 af deres seneste hjemmekampe
  • 5 af SSC Napoli’s seneste 6 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • 17 af Monza’s seneste 18 kampe havde under 3.5 mål
  • 11 af Monza’s seneste 13 udekampe havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod Monza i 10 af de seneste 11 udekampe
  • Der er scoret imod Monza i 8 af de seneste 9 kampe
  • Monza har ikke vundet 7 af 9 af deres seneste kampe

Form SSC Napoli mod Monza

SSC Napoli har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 2-1 sejr over Cagliari. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 0-4 til Frosinone, siden 2-0 mod Roma. SSC Napoli opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort en gange og led tre nederlag, mens de scorede ni og lukkede 11 mål ind.

Monza har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe, der ellers startede med en sejr. Mod Genoa satte de sig igennem med 1-0, før AC Milan viste sig for stærke og sejrede 3-0. Også deres seneste opgave efterlod dem tomhændede, da Monza gik ned 0-1 mod Fiorentina. I deres seneste seks udekampe i Serie A vandt Monza to sejre, mens de spillede to uafgjort. De led to nederlag, mens de indkasserede syv og scorede seks mål.

SSC Napoli scorede 22 mål og indkasserede syv i deres seneste ni kampe mod hold fra den nederste halvdel af Serie A tabellen. De opnåede 22 point og syv sejre. Monza scorede tre mål og indkasserede selv 14 i deres foregående ni opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i Serie A. Dette førte til nul sejre og tre point.

SSC Napoli vs Monza – Seneste nyt

SSC Napoli kan have op til fire fraværende spillere, når de på fredag skal i kamp mod Monza. Med to spillere i karantæne er SSC Napoli tvunget til at ændre i holdopstillingen, da Victor Osimhen og Matteo Politano sidder i straffeboksen.

Eljif Elmas og Mathias Olivera er alle ude af truppen, som SSC Napoli tager imod Monza med på Diego Armando Maradona.

Monza ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som på fredag møder SSC Napoli. Blandt de fraværende spillere i Monza-truppen, er Alejandro Gomez i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Pablo Mari og Gianluca Caprari bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Monza, når de drager til Diego Armando Maradona.

SSC Napoli mod Monza – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Monza med de tre point i en 2-0 kamp, der blev spillet på Diego Armando Maradona den 14 maj 2023. SSC Napoli vandt en af deres seneste fire kampe mod Monza, mens sidstnævnte vandt en af disse og resten endte uafgjort.

SSC Napoli mod Monza Spiltips

Khvicha Kvaratskhelia har været stærk for SSC Napoli i den senere tid med en mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Monza håber, at Mirko Maric kan finde skarpheden frem igen oven på en mål i de seneste seks kampe.

SSC Napoli høstede tre point i tre af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led fem nederlag i denne serie. Monza sikrede sig tre sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt fem nederlag. SSC Napoli har set syv af deres seneste 10 hjemmekampe på Diego Armando Maradona byde på over 2.5 mål. Af disse 10, var der over 3.5 mål i fire af kampene. Der var over 2.5 mål i fem af Monzas seneste 10 udekampe, der bød på over 3.5 mål to gange.

Der blev scoret over 2.5 mål i fem af SSC Napolis sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.9 mål i gennemsnit i denne stime. Der blev scoret mere end 2.5 mål i fire af de seneste ti kampe, som Monza spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.1 mål undervejs i processen.