SSC Napoli mod Rangers Betting Odds, Statistik, Form, Spilfiduser

SSC Napoli skal op imod Rangers på onsdag i en duel på Diego Armando Maradona. Spændingen tager til, da vi er fremme ved næstsidste runde i gruppespillet af Champions League turneringen i denne sæson.

SSC Napoli går ind til deres sidste hjemmekamp i gruppespillet i Champions League i superform. Med maksimumpoint for deres første fire kampe, er de sikret videre adgang til næste runde. Nu jagter de femte sejr på stribe og førstepladsen i puljen.

SSC Napoli går ind til deres kommende kamp i håb om at kunne vedligeholde deres imponerende målform fra deres seneste 10 kampe. SSC Napoli snitter 2.8 mål pr. opgør med 28 scoringer i alt. I egen ende lukkede de 12 ind, hvilket giver et gennemsnit på 1.2 pr. kamp. De præsterede at holde målet rent i 2 disse kampe.

Hvad målscoring angår, er Rangers ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 9 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De indkasserede 24 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2.4 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 2 gange i denne serie.

SSC Napoli mod Rangers Optakt

SSC Napoli er i kongehumør før deres kommende opgave på onsdag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Ajax nedlagt 4-2, hvorefter det blev 3-2 mod Bologna. Senest måtte også Roma bøje sig i et 0-1 nederlag. SSC Napoli præsterede flotte fire hjemmesejre af de seneste seks på eget græs i Champions League, mens 2 sluttede uafgjort og det blev til 0 nederlag. De hamrede 16 i kassen selv, mens de lukkede 5 mål ind.

Rangers har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod Liverpool gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 1-7. De revancherede de med en sejr på 1-2 over Motherwell, inden de senest spillede 1-1 mod Livingston. Rangers kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort 1 gange og led 4 nederlag. De indkasserede 11 mål og scorede selv 3.

Alt andet end hjemmesejr til SSC Napoli vil være en kæmpe overraskelse. Som målene flyder i øjeblikket i både deres og gæsterne kampe, er der reel risiko for en øretæve til Rangers.

Facts og finurligheder for SSC Napoli v Rangers.

  • SSC Napoli har ikke tabt deres seneste 23 kampe
  • SSC Napoli har ikke tabt deres seneste 14 hjemmekampe
  • SSC Napoli scorede i deres seneste 16 hjemmekampe
  • SSC Napoli scorede i 27 af deres seneste 29 kampe
  • SSC Napoli vandt deres seneste 9 kampe
  • Der er scoret imod Rangers i 13 af de seneste 15 udekampe
  • Der er scoret imod Rangers i 7 af de seneste 9 kampe
  • Rangers tabte 3 af 4 af deres seneste udekampe
  • Rangers har ikke vundet 5 af 7 af deres seneste udekampe
  • Rangers scorede i 4 af deres seneste 5 kampe

SSC Napoli vs Rangers – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for SSC Napoli, når de skal i aktion mod Rangers.

Andre-Frank Zambo Anguissa og Amir Rrahmani er blandt de 2 spillere, som mangler for SSC Napoli på onsdag.

I værste fald må Rangers finde sig i at have 6 spillere ude til deres kommende duel i Champions League.

Det er navne som Ryan Jack, Connor Goldson, Glen Kamara, John Souttar, Filip Helander og Nnamdi Ofoborh, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Diego Armando Maradona.

SSC Napoli mod Rangers – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb SSC Napoli med de tre point i en 0-3 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende onsdag. SSC Napoli vandt 1 af deres foregående 1 kamp mod Rangers, mens sidstnævnte vandt 0 af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 6.50 i skrivende stund.

SSC Napoli mod Rangers Spiltips

Antonio-Mirko Colak virker til at være i anstændig form for Rangers, da han var på tavlen 2 gange i hans seneste seks kampe i Champions League. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi SSC Napoli, som er store favoritter til sejren på onsdag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Giacomo Raspadori, som stod for 4 mål i hans seneste seks kampe.

SSC Napoli vandt 7af deres foregående 10 kampe på eget græs og spillede 3gange uafgjort i en stime, der ikke kastede ét eneste nederlag af sig. Rangers vandt 5af deres seneste 10 udekampe på tværs af alle turneringer, mens de spillede uafgjort 1gange og tabte 4kampe. Begge parter har været temmelig dårlige til at holde modstanderen fra scoring i den seneste tid. Mens SSC Napoli formåede at holde rent bur i 2 af deres seneste 10 kampe på Diego Armando Maradona, holdt Rangers målet rent 2 gange i 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 8 af SSC Napolis sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 3.1 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i 7 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.5 mål i disse kampe.