SSC Napoli mod Roma i Serie A runde 33 – optakt, odds og spilfiduser

SSC Napoli er placeret som nummer 3 i tabellen med 66 point efter 32 kampe. Roma ligger på en placering som nummer 5 i stillingen med 57 point ovenpå deres 32 opgør.

Roma går ind til kampen mod SSC Napoli den kommende mandag med håbet om at hale ind på de foranliggende i tabellen i Serie A. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

SSC Napoli har før opgøret den kommende mandag et anstændigt gennemsnit på 1.9 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 19 mål samtidig med, at de indkasserede 11 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.1 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 1 gange.

Roma har stået for 1.7 mål i de seneste 10 kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp den kommende mandag. De scorede 17 mål selv, men tillod også 8 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 0.8 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur 5 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for SSC Napoli v Roma.

 • I 9 af de seneste 10 kampe SSC Napoli har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod SSC Napoli i de seneste 10 kampe
 • SSC Napoli scorede i 15 af deres seneste 16 kampe
 • SSC Napoli har ikke vundet 4 af 5 af deres seneste hjemmekampe
 • SSC Napoli vandt 3 af 4 af deres seneste kampe
 • Roma scorede i 20 af deres seneste 22 kampe
 • Roma har ikke tabt 14 af 16 af deres seneste kampe
 • Roma vandt 3 af 4 af deres seneste kampe
 • SSC Napoli har scorede i 11 af de senest 12 hjemmekampe mod Roma
 • SSC Napoli har har ikke tabt i 8 af 10 seneste kampe mod Roma
 • I 4 af de seneste 5 hjemmekampe SSC Napoli har spillet mod Roma har begge hold scoret
 • I 4 ud af 5 seneste SSC Napoli hjemmekampe mod Roma var antallet af mål over 2.5
 • I 13 ud af 15 seneste SSC Napoli hjemmekampe mod Roma var antallet af mål over 1.5

Form SSC Napoli mod Roma

SSC Napoli inde i god stime.

I deres seneste tre kampe formåede SSC Napoli først at banke Udinese med 2-1. Herefter nedlagde de også Atalanta med 3-1, inden stimen stoppede mod Fiorentina, der vandt en 3-2 sejr.

Roma på fortsat vinderkurs

Roma har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 2-1 til Bodø/Glimt. De svarede stærkt igen mod Salernitana, som blev slået 2-1, før de sejrede 4-0 over Bodø/Glimt.

SSC Napoli vs Roma – Seneste nyt SSC Napoli kan have op til 3 fraværende spillere, når de på mandag skal i kamp mod Roma. Stanislav Lobotka, Matteo Politano og Hirving Lozano er alle ude af truppen, som SSC Napoli tager imod Roma med på Diego Armando Maradona. Roma ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder SSC Napoli på Diego Armando Maradona. Matteo Politano rejser ikke med Roma til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

SSC Napoli v Roma Indbyrdes historik

Begge parter kunne sætte ét point på kontoen, sidste gang SSC Napoli mødte Roma på Stadio Olimpico, Rome eftersom der stod 0-0 på måltavlen, da dommeren fløjtede for sidste gang. SSC Napoli går ind til opgøret med en historik mod Roma, der siger 6-2-2 for deres seneste 10 kampe i Serie A. I 6 af de seneste 10 opgør mellem SSC Napoli og Roma var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i Serie A

Tabellen i Serie A giver os et overblik over, hvordan SSC Napoli og Roma hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 33. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende mandag på Diego Armando Maradona i vente.

Over 2.5 goals gav gevinst i 6 times af de seneste 10 encounters kampe mellem disse to klubber. SSC Napoli præsterede 1.9 goals mål i gennemsnit, mens Roma præsterede 1 goal i snit. Begge hold scorede 6 times gange i disse dueller.

SSC Napoli mod Roma – Formstærke spillere

Der er nogle interessante navne på begge hold, hvis man søger efter en målmager. Victor Osimhen viser rigtig god form med 5 mål i seks kampe og SSC Napoli bør bringe ham i spil mod Roma. Sidstnævnte ankommer med Tammy Abraham, der stod for 4 mål i de seneste seks kampe.