SSC Napoli mod Salernitana i Serie A runde 23 – optakt, odds og spilfiduser

Det er toppen af tabellen, som møder den nedre del på Diego Armando Maradona den kommende søndag. Det er en kamp, hvor vi forventer, at SSC Napoli som minimum konsoliderer placeringen i den sjove ende af stillingen mod Salernitana.

Som nummer 3 har SSC Napoli formået at skrabe 46 point sammen for 22 kampe. Med 10 point har Salernitana for 22 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 20 i Serie A.

Salernitana går ind til kampen mod SSC Napoli på søndag med håbet om at hale ind på hjemmeholdet i stillingen i Serie A. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Når det kommer til mål, er SSC Napoli ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 15 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.5 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 11 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.1 pr. kamp med 4 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Salernitana ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 3 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.3 pr. kamp. De indkasserede 26 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2.6 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 0 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for SSC Napoli v Salernitana.

  • SSC Napoli scorede i 26 af deres seneste 28 hjemmekampe
  • SSC Napoli har ikke tabt 3 af 4 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Salernitana i de seneste 15 kampe
  • Salernitana tabte 10 af 12 af deres seneste kampe
  • Salernitana har ikke vundet 13 af 15 af deres seneste kampe
  • Salernitana ikke scoret i 10 af deres seneste 12 kampe

Form SSC Napoli mod Salernitana

SSC Napoli drømmer om mere.

SSC Napoli virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Sampdoria, der blev nedlagt 1-0. Herefter spillede de 2-2 mod Fiorentina, hvorpå Bologna blev besejret 2-0.

Salernitana drømmer om at stoppe ringe stime.

Det er alt eller intet for Salernitana i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 0-5 nederlag mod Inter, hvortil de svarede igen mod Verona i en 1-2 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 0-3 mod Lazio.

SSC Napoli v Salernitana Indbyrdes historik

SSC Napoli havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 1-0 tilbage i Oktober 2021 i Serie A. SSC Napoli møder Salernitana med en historik imellem klubberne, der siger 1-0-0 for deres seneste 1 kampe i Serie A.

Stilling i Serie A

Stillingen i Serie A inden den kommende runde 23 fortæller os, hvor SSC Napoli og Salernitana ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på søndag på Diego Armando Maradona.

Manden med målnæsen

Hold øje med Dries Mertens når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 2 gange i seks kampe for SSC Napoli, mens sæsontotalen læser 6 kasser lige nu.

Federico Bonazzoli har stået det rette sted 1 gange i seks kampe for Salernitana, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 3 mål.