SSC Napoli mod Sampdoria i Serie A runde 21 – optakt, odds og spilfiduser

Det er toppen af tabellen, som møder den nedre del på Diego Armando Maradona på søndag. Det er en kamp, hvor vi forventer, at SSC Napoli som minimum konsoliderer placeringen i den sjove ende af stillingen mod Sampdoria.

SSC Napoli er placeret som nummer 3 i tabellen med 40 point efter 20 kampe. Sampdoria ligger på en placering som nummer 15 i stillingen med 20 point ovenpå deres 20 opgør.

Sampdoria går ind til kampen mod SSC Napoli på søndag med håbet om at hale ind på hjemmeholdet i stillingen i Serie A. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Når det kommer til mål, er SSC Napoli ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 14 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.4 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 12 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.2 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Sampdoria ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 14 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.4 pr. kamp. De indkasserede 17 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.7 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 1 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for SSC Napoli v Sampdoria.

 • SSC Napoli scorede i 24 af deres seneste 26 hjemmekampe
 • Der er scoret imod SSC Napoli i 9 af de seneste 11 kampe
 • SSC Napoli tabte 3 af 4 af deres seneste hjemmekampe
 • I 13 af de seneste 15 kampe Sampdoria har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod Sampdoria i 17 af de seneste 19 kampe
 • Sampdoria har ikke tabt deres seneste 4 kampe
 • Sampdoria har ikke vundet 5 af 7 af deres seneste udekampe
 • SSC Napoli har har ikke tabt i de 13 hjemme seneste kampe i træk mod Sampdoria
 • SSC Napoli har vandt i 11 af 12 seneste kampe mod Sampdoria
 • SSC Napoli har scorede i 19 af de senest 21 kampe mod Sampdoria
 • I de seneste 17 SSC Napoli kampe mod Sampdoria var summen af mål over 1.5
 • I 5 af de seneste 7 hjemmekampe SSC Napoli har spillet mod Sampdoria har begge hold scoret

Form SSC Napoli mod Sampdoria

SSC Napoli håber på frisk start.

De seneste tre kampe har for SSC Napoli givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke AC Milan med 1-0, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 1-0 mod Spezia. Deres seneste opgør, mod Juventus, indbragte et point i en1-1 kamp.

Sampdoria håber på yderligere point til samlingen.

Det er ikke helt skidt for Sampdoria, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod Venezia, hvorefter de havnede i en ny pointdeling. Denne gang sluttede det 1-1 mod Roma, før de desværre tabte med 1-2 til Cagliari.

Selvom de er favoritter hos bookmakerne, virker SSC Napoli noget mere gennemsnitlige end vanligt, og Sampdoria øjner uden tvivl gode muligheder for point her. Bookmakerne giver SSC Napoli 68% chance for at tage tre point mod Sampdoria. Det svarer til, at man får 1.47 på oddset for sejr til SSC Napoli, mens uafgjort giver 4.60 gange igen. En væddemål på en udesejr til Sampdoria betaler dig pengene 6.25 gange igen på oddset.

SSC Napoli v Sampdoria Indbyrdes historik

SSC Napoli vandt de seneste to kampe mod Sampdoria i Serie A med yderst komfortable cifre. En øretæve på 4-0 tjente som opfølger til en afklapsning på 2-0. Bookmakerne har SSC Napoli som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.47, hvilket svarer til, at bookmakerne giver SSC Napoli68% chance for at banke Sampdoria. En pointdeling betaler 4.60 i gevinst på oddset, hvor imod Sampdoria udbetaler 6.25 i gevinst på oddset for en sejr. SSC Napoli går ind til opgøret med en historik mod Sampdoria, der siger 9-0-1 for deres seneste 10 kampe i Serie A. I 7 af de seneste 10 opgør mellem SSC Napoli og Sampdoria var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i Serie A

Stillingen i Serie A inden den kommende runde 21 fortæller os, hvor SSC Napoli og Sampdoria ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende søndag på Diego Armando Maradona.

Flere mål i vente

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Dries Mertens. Han har vist flaget for SSC Napoli med 6 mål for sæsonen og stod desuden for 2 i de seneste seks kampe.

Sampdoria har til gengæld forhåbninger om, at Antonio Candreva kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 6 mål i alle turneringer indtil videre, samt 0 i de seneste seks.