SSC Napoli sparker Spezia til atomer

Det er toppen af tabellen, som møder den nedre del på Diego Armando Maradona på onsdag. Det er en kamp, hvor vi forventer, at SSC Napoli som minimum konsoliderer placeringen i den sjove ende af stillingen mod Spezia.

SSC Napoli er placeret som nummer 2 i tabellen med 39 point efter 18 kampe. Spezia ligger på en placering som nummer 17 i stillingen med 13 point ovenpå deres 18 opgør.

Spezia går ind til kampen mod SSC Napoli den kommende onsdag med håbet om at hale ind på hjemmeholdet i stillingen i Serie A. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

SSC Napoli har før opgøret den kommende onsdag et anstændigt gennemsnit på 1.6 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 16 mål samtidig med, at de indkasserede 10 mål. Det kaster et gennemsnit på 1 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 5 gange.

Hvad målscoring angår, er Spezia ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 8 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.8 pr. kamp. De indkasserede 19 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.9 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 1 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for SSC Napoli v Spezia.

  • SSC Napoli scorede i 46 af deres seneste 48 kampe
  • Der er scoret imod SSC Napoli i 8 af de seneste 10 kampe
  • SSC Napoli har ikke tabt 6 af 8 af deres seneste hjemmekampe
  • Der er scoret imod Spezia i 35 af de seneste 36 kampe
  • Spezia har ikke vundet 16 af 18 af deres seneste udekampe
  • Spezia tabte deres seneste 6 udekampe

Form SSC Napoli mod Spezia

SSC Napoli håber på yderligere point til samlingen.

SSC Napoli har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Leicester med 3-2. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 1-0 mod Empoli. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 1-0 over AC Milan.

Spezia drømmer om at stoppe ringe stime.

Bare ét point forhindrer Spezia i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 2-0 og 0-2 mod Roma og Lecce. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 1-1 mod Empoli.

På baggrund af de seneste stærke præstationer virker SSC Napoli til at have en god chance for endnu en sejr mod Spezia. Bookmakerne giver SSC Napoli 78% chance for at tage tre point mod Spezia. Det svarer til, at man får 1.28 på oddset for sejr til SSC Napoli, mens uafgjort giver 5.60 gange igen. En væddemål på en udesejr til Spezia betaler dig pengene 11.00 gange igen på oddset.

SSC Napoli v Spezia Indbyrdes historik

Spezia trak det korteste strå, da SSC Napoli vandt en 4-1 sejr i deres seneste møde i Serie A. Resultatet var revanche for den 2-1 sejr Spezia noterede sig i den forrige kamp. Bookmakerne har SSC Napoli som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.28, hvilket svarer til, at bookmakerne giver SSC Napoli 78% chance for at banke Spezia. En pointdeling betaler 5.60 i gevinst på oddset, hvor imod Spezia udbetaler 11.00 i gevinst på oddset for en sejr. SSC Napoli går ind til opgøret med en historik mod Spezia, der siger 1-0-1 for deres seneste 2 kampe i Serie A.

Stilling i Serie A

Tabellen i Serie A giver os et overblik over, hvordan SSC Napoli og Spezia hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 19. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på onsdag på Diego Armando Maradona i vente.

Manden med målnæsen

Hold øje med Fabian når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 4 gange i seks kampe for SSC Napoli, mens sæsontotalen læser 5 kasser lige nu.

Emmanuel Quartsin Gyasi har stået det rette sted 1 gange i seks kampe for Spezia, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 3 mål.