SSC Napoli vs Eintracht – Spilfiduser, Optakt og Odds

Det er tid til at finde ud af, hvem der skal videre til næste runde af Champions League. Eintracht og SSC Napoli mødes til deres returkamp på Diego Armando Maradona den kommende onsdag med et 0-2 resultat fra den første kamp at se tilbage på.

SSC Napoli ligner et hold, der har opbygget en solid nok føring til at sikre videre adgang sammenlagt efter 2-0 sejren på udebane i den første kamp. Eintracht kommer til Diego Armando Maradona med en monster-opgave foran sig.

SSC Napoli ligner et hold, der har opbygget en solid nok føring til at sikre videre adgang sammenlagt efter 2-0 sejren på udebane i den første kamp. Eintracht kommer til Diego Armando Maradona med en monster-opgave foran sig. SSC Napoli ligner et hold, der har opbygget en solid nok føring til at sikre videre adgang sammenlagt efter 2-0 sejren på udebane i den første kamp. Eintracht kommer til Diego Armando Maradona med en monster-opgave foran sig.

SSC Napoli v Eintracht statistik og historik

Bookmakerne har SSC Napoli som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.50, hvilket svarer til, at bookmakerne giver SSC Napoli 67% chance for at banke Eintracht. En pointdeling betaler 4.20 i gevinst på oddset, hvor imod Eintracht udbetaler 6.50 i gevinst på oddset for en sejr.

SSC Napoli går ind til deres kommende kamp i håb om at kunne vedligeholde deres imponerende målform fra deres seneste ti kampe. SSC Napoli snitter 2.8 mål pr. opgør med 28 scoringer i alt. I egen ende lukkede de ti ind, hvilket giver et gennemsnit på en pr. kamp. De præsterede at holde målet rent i fire disse kampe.

Hvad målscoring angår, er Eintracht ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne syv gange i deres foregående tre kampe, et gennemsnit på en pr. kamp. De indkasserede ti mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.4 pr. kamp. De klarede at holde målet rent to gange i denne serie.

  • SSC Napoli scorede i deres seneste 27 hjemmekampe
  • SSC Napoli har i vandt de seneste 5 kampe i træk ikke indkasseret et mål
  • SSC Napoli scorede i 31 af deres seneste 33 kampe
  • 12 af SSC Napoli’s seneste 13 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • SSC Napoli var i vandt 9 af deres seneste 10 kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål
  • Eintracht scorede i 23 af deres seneste 25 kampe
  • I 9 af de seneste 10 udekampe Eintracht har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Eintracht i de seneste 10 udekampe
  • Eintracht scorede i 15 af deres seneste 17 udekampe
  • 8 af Eintracht’s seneste 9 kampe havde under 3.5 mål

Odds til kampen mellem SSC Napoli og Eintracht leveres af Bet365. For a full list of odds for the match visit Bet365.com

Odds på kampen: SSC Napoli (1.50) | Uafgjort (4.20) | Eintracht (6.50)

Over/Under mål (O/U): Under 2.5 (2.10) | Over 2.5 (1.73)

Begge hold til at score (O/U): BTTS Nej (1.91) | BTTS Nej (1.91)

Brug for lidt ekstra penge at spille for? Få et risikofrit væddemål her

SSC Napoli vs Eintracht – Seneste nyt

Eintracht ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder SSC Napoli på Diego Armando Maradona.

Marcel Wenig rejser ikke med Eintracht til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Lineup SSC Napoli vs Eintracht

Form SSC Napoli mod Eintracht

SSC Napoli har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Empoli med 0-2. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 0-1 mod Lazio. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 2-0 over Atalanta.

Det er ikke helt skidt, men heller ikke helt godt for Eintracht, når man kigger tilbage på de seneste tre kampe. De tabte først 2-1 mod RB Leipzig, hvorefter de opnåede et point efter 2-2 mod Wolfsburg. Senest satte de et point mere på tavlen efter 1-1 mod VfB Stuttgart.

SSC Napoli mod Eintracht – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb SSC Napoli med de tre point i en 0-2 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende onsdag. SSC Napoli går til kampen mod Eintracht med en 1-0-0 statistik for deres seneste en møde. Det giver en sejrs-rate på 100%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: SSC Napoli giver 1.50 for en sejr, uafgjort betaler 4.20 retur, mens Eintracht giver 6.50 på oddset.

SSC Napoli vandt seksaf deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer, mens det blev til firenederlag. Eintracht vandt toaf deres seneste 10 udekampe, og spillede fireuafgjort, mens det blev til firenederlag. I deres seneste 10 udekampe formåede Eintracht kun at score kampens åbningsmål én gang, mens SSC Napoli var først på tavlen seks gange i 10 hjemmekampe.

SSC Napoli mod Eintracht – Formstærke spillere

Diego Armando Maradona har foreløbig noteret sig 19 kasser i ligaen i denne sæson, hvor han har vist sig at være en hovedpine for et hvert forsvar.